valla ben bakamıyorum kafam aynanın oralarda oluyor ha dersenki açısı az viraj ondan baysetmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:07 ----------
ozaman gereksiz konu açmışsın

sana viraj yapacağın yerleri söyledim ve kaç km hızda yapabileceğinide söyledim sen ben 165le viraj yapıyorum muhabbetine girdin
Bu muhabbete girmemin nedeni sizin şu mesajınız yüzünden oldu.
Riva beach clube gelmeden 5km önce bozhane tabelası var gir oraya devam et yavaş 50-60km hizlarla viraj yaparsın
çatalcaya git otobandan Çatalca ' nın içinden 3 . köprü için yapılan yeni yol var ama
en az140km hızlarda viraj yaparsın yerse tabi:)
Oralarida begenmezsen haber ver
İş yemeye geldi mi öyle şeyler yapıyorum ki arkamda artçım olmadığı sürece kolay kolay ehil gitmem ama benim viraj dediğime siz viraj dermisiniz o var? Riva dönüşü çevreyoluna çıkmadan önce Halil ulukurt tüneli diye bir tünel vr az önce poyrazköy ve rumeli feneri gezisi yaptım dönüşte o tünelde bi an göz ucuyla baktığımda ibre de 147 yazıyordu tünel çıkışına doğru daha da asıldım gaza büyük ihtimal 150' yi de geçti motor bu benim hızlı girdiğim virajlardan biriydi ama siz burayı virajdan sayıyor musunuz mesela?
Benim gözümde viraj alplerdeki gibi bir sağ bir sol 75 derece kıvrıla kıvrıla dönen yollardır. Forumdan bir arkadaş sağolsun dün akşam bir güzergah söyledi yeni asfalt dökülmüş bir git dedi bayıldım resmen, en fazla 30 la 40 la viraj dönüyorsun ama tam dönüyorsun yani fakat ben bunu kırk yılda br buluyorum her ahfta sonu çıkıp bu lastiklerin kenarlarını eriteyim derdine mi düşmeliyim benim dediğim bu. İlk sayfada bir arkadaş demiş ya döner kavşak bile mi yok diye yok arkadaş, hepsini geçtim istanbulun döner kavşaklarında kim motor yatırabilir? Hele hele bu sıcaklarda araçlar tam oranın asfaltını cam gibi yapmışken.
Bugünkü gezimde gerçi ben bunu idrak ettim az çok. Herkes kendini övme peşinde bana lastiklerin düzleşmiş motorunu mu yatırmıyorsun diyen adam da kendini övüyor, ben hep yanakları eritirim hiç düz gitmez motorum diyen adam da kendine pay çıkarıyor bu arkadaşların lastiklerini sıradan bir gün incelesek neler çıkar acaba
Bu da gezi dönüşü benim lastikler.