arkadaşlar yeni versiyonla eski versiyonu nasıl ayırt ederim.bayi yani diye eskisini kitlemesin bize...
Ruhsatta modeli yazar hic bi bayinin 2014 u 2015 diyede satacagini sanmam
arkadaşlar yeni versiyonla eski versiyonu nasıl ayırt ederim.bayi yani diye eskisini kitlemesin bize...
Benzin depo müşürün ayarsız o zaman. Depo 12 litre, 9.6 litresini kullandıktan sonra motor çalışmaz oluyor. Depoya 9.4 litre benzin alabilirken, benzin alımı öncesi göstergede tek çizgi olması doğru değil.
Icimde 3 litre benzin varken nasil gitmez ben uzun yol yaptgimda benzinlik bulamayip 400 km de almistim hicde bisi olmadi yani benzin bitmesinin uzerine 70 km daha gittimBenzin depo müşürün ayarsız o zaman. Depo 12 litre, 9.6 litresini kullandıktan sonra motor çalışmaz oluyor. Depoya 9.4 litre benzin alabilirken, benzin alımı öncesi göstergede tek çizgi olması doğru değil.
Yakıt pompasını soğutmak için kullanım dışı bırakılıyor o benzin.Icimde 3 litre benzin varken nasil gitmez ben uzun yol yaptgimda benzinlik bulamayip 400 km de almistim hicde bisi olmadi yani benzin bitmesinin uzerine 70 km daha gittim
buda benım yakıt ortalamam daha hewsaplamadım bıle paylasıyorum sız hesaplayın
[url=https://hizliresim.com/7b73Gr][url]http://i.hizliresim.com/7b73Gr.jpg[/url][/url]
Arkadaşlar bir de bu yedek depo var deniyor. Normalde deponun %80 kullanılıyor, %20si yedekte kalıyor, kullanılmıyor. %80lik kısım bittiğinde kalan %2olik bölümü kullanmak için bir vana mı dersiniz switch mi düğme mi dersiniz bişe varmış herhalde. Bizim motorlar da mı böyle acaba? Öyleyse bizim o yedek depo düğmemiz nerededir?
mecbur kalmadıkca 2 cizginin altına indirme demişti servisteki ustalar ben genelde 2 çizgiye düşünce alıyorum hep
Merhaba Arkadaşlar. Zincir içindeki silindirler( ismini bilmiyorum ) zor dönüyor. Zincir temizliğini yeni yaptım( 100km olmadı ) gaz yağı ve Zincir temizleme spreyi ile tertemiz yaptım 5-6 saat sonrada yağı sıktım ertesi güne kadarda sürmedim. Açıkça anlamadım zincir gerginliği filan çekişi etkiler mi ? Yokuş yukarı çekiş düşük.
İkinci çizgiye gelene kadar ne kadar yakıt harcıyosun hiç ölçtün mü? Kaç litre ya da kaç km gidiyor?
karbratorlu motorlarda var o yedek kısmıArkadaşlar bir de bu yedek depo var deniyor. Normalde deponun %80 kullanılıyor, %20si yedekte kalıyor, kullanılmıyor. %80lik kısım bittiğinde kalan %2olik bölümü kullanmak için bir vana mı dersiniz switch mi düğme mi dersiniz bişe varmış herhalde. Bizim motorlar da mı böyle acaba? Öyleyse bizim o yedek depo düğmemiz nerededir?
Muhammet kandemir var facebooktan mesaj atarsanız size geri döner.Ben aldım gayet kaliteli
60 tl fiyatı kargo size ait pardon eksik yazmışım ismi muhammed kandemir resiminde pulsar ile çekilmiş siyah kasklı birisi