Maşallah herkes bir sorun yaratmış motor da ama ben yinede vazgeçmedim hala gün sayıyorum.Yeni beyaz meleğime kavuşunca detaylı resim atacağım.Beyaz renk alanlar biraz resim paylaşımı yapsada biraz şenlense forum?
sana bısey dıyecen ınanmıyacan bazen anı kalkıs yapmayacaksam 2 de kalkıyorum okadar rahat kalkıyokı 1 de kalkmakla aynı ayar gaz verıyorum kurban olıuyım servısler at kafalı ama bıdaha göturKalkışta çok titriyo motor sanki 2. viteste kaldırmaya çalışıyomuşsun gibi. Enjeksiyon gazı ayarlayamıyo bence, titremeyi kolay stop etmeyi yapan da bu. Soğukken stop etmeye mevcut şartlarda yapacak hiçbir şey yok. Yola atlayacağınız zaman bol gaz verin cayır cayır, soğukken 4000 devir altında hiç acıması yok çat diye stop ediyo sanki 50cc motor.
Benim çinli 4. viteste de kalkıyo ama karbüratörlü o. Enjeksiyonun kafası karışıyo devir düşük gaz açma yüksek olunca. Bu enjeksiyona yeni yazılım atılmadıkça akıllanmaz.sana bısey dıyecen ınanmıyacan bazen anı kalkıs yapmayacaksam 2 de kalkıyorum okadar rahat kalkıyokı 1 de kalkmakla aynı ayar gaz verıyorum kurban olıuyım servısler at kafalı ama bıdaha götur
İyi akşamlar ben yakıtı hep Opetten 95 oktan aldım hiç stop etme yaşamadım.
Ben aldığımdan beri ağırlıklı shell'den alıyom stop etme filan hiçbiri yok bende. 2014 model km 7000e yakın. ekstra bilgi olarak 15/50 yağ çok konfor katıyor motora.
Bana hangi yagdan koydular bilmiyirum ama titresim var arti iki cizginin alt cizgisinde nerdeyse kacakmi var anlamadim dikkat ediyorum cizgide oynama yok takipteyim bu aralar 2500 de yag degisicek ona gore bakicaz
Beyler arastirdim bulamadim bu metzeler lasertec almayi dusunuyoum ama radial degil heralde bilen alan varmi uzerinde R harfi varmi bakabilirmisiniz
Ben aldım, akşama imkan bulursam bakıp paylaşırım.
Ben aldım, akşama imkan bulursam bakıp paylaşırım.
Maşallah herkes bir sorun yaratmış motor da ama ben yinede vazgeçmedim hala gün sayıyorum.Yeni beyaz meleğime kavuşunca detaylı resim atacağım.Beyaz renk alanlar biraz resim paylaşımı yapsada biraz şenlense forum?
Hani kardes paylasmadin