Motosiklet.Net İŞ AĞI

Lojistik sektorunde faaliyet gosteren bir sirkette deniz ihracat sorumlusuyum.

Bilmiyorum buradan ihtiyaci olan cikar mi ama hava-kara-deniz ithalat/ihracatlariniz icin yardimci olabilirim.

Baslik guzel.

Lojistik sektorunde faaliyet gosteren bir sirkette deniz ihracat sorumlusuyum.

Bilmiyorum buradan ihtiyaci olan cikar mi ama hava-kara-deniz ithalat/ihracatlariniz icin yardimci olabilirim.

Baslik guzel.

Hangi firma öğrenebilir miyim? Özelden de olabilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Turizm sektöründeyim 5 yıldızlı bir otelde aşçılık yapıyorum :)

turizm sektöründe oldukça deneyimliyim animatörlük ve garsonluk da yaptım önceden

her türlü bölgeden yurtiçi veya yurtdışı otel ayarlarken yardımcı olurum

Gemi inşaa sektöründe kaynakçıyım işçinin hasıyım..Şase tamiri yapılmaz :queen:

Hayirli olsun bende 2.seneyi bitirdim elektrik elektronikte
Ayrica konuyu acan arkadasa tesekkurler guzel konu

Ankara da matematik öğretmeniyim her türlü sınav için, okul matematik dersleri yardımcı olurum :) (ücretli-ücretsiz)

Kadim öğrenciyim. İnşaat Mühendisliği okumak isteyen veya tercih yapmak isteyen sayısal öğrencisi arkadaslara seve seve yardimci olurum.

Özel bir Hastanede Acil Banko sorumlusuyum. Sağlıkla ilgili problemlerinizde yardımcı olurum.

Onceden bilgisayar sektorunde calisiyordum. Bilgisayar teknisyeniydim.

Suan da ordu saflarinda gorev yapiyorum.

Guzel bir konu olmus.

Fakat bilgilerini yazan kisiler en azindan iletisim saglanabilecek elektronik posta, telefon vs. gibi seylerde yazilabilirse en azindan aylar yillar sonra forumdan baktigimiz zaman ulasabiliriz. Cunku herkesin profilinde iletisim bilgisi yazmiyor. Ozel mesaj yollaniyor ama kimisi aylarca foruma girmiyor.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aslında yaş ortalamamız ve mesleklerimiz ile ilgili bir başlık var çoook eski, hatta dün bir mesaj da bıraktım o başlığa "acaba yıllar önce ne yazdım buraya" diye :)

Vakit bulursam girip bulacağım kaç yaşında iken ve ne iş yaparken mesaj yazdığımı :p

Fakat madem öyle buraya da yazalım ki ihtiyacı olan birine bedavadan akıl dağıtırız.

Eski tanıyanlar bilir ki orman ürünleri sektöründe iç oda kapısı toptancılığı yapıyorum, perakende ihtiyacı olana da yardımcı olmaya çalışırım.

Fakat 3 yıldır (4 mü oldu yoksa) inşaat müteahhitliği de yapmaktayım, eski binaları yıkıp yıkıp yapıyorum :) Kentsel dönüşüm, kat karşılığı, inşaat maliyeti vs gibi inşaat konusunda her türlü sorunuzu bedavaya cevaplarım :)

Mobilya aksesuarları firmasında depo şefiyim.
her türlü kapı kolu kulp konusunda yardımcı olurum :)

Ressam ve heykeltraşım.

Illustrasyon çizer airbrush yapar, ahşap yontar polyester alçı vs. dökerim.

Resim ve Heykel dersi de veririm.

Istanbul kadıköydeyim, beklerim.

Temizlik ürünleri uretimi ve satisini yapiyoruz. Ayrica dalgiclik egitimi ve brovesi verebiliyoruz. Forumdan arkadaslara memnuniyetle yardimci olunur. :)

Merhaba arkadaslar ben de su an 3.sinif hukuk fakültesi ogrencisiyim ancak yaklasik bir yildir stajyer olarak calismaktayim, o yüzden biraz tecrübesiz olsam da hukuki konularda elimden geldigi kadariyla yardimci olabilirim, olmadi avukat abime sorarim bir sekilde sorularinizi yanitlarim.

Son düzenleme:
Vücut geliştirme yapıyorum 2 yıldır + boksör + öğrenciyim başka bi işe yaramam :D

Bende bankada çalışıyorum fiyatlamada çok rekatbetçi olamasakta bi sorarsınız. Elimden gelen bişi olursa yapmaya çalışırım (etti 3 meslektaş varmı arttıran)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar