Kaziklandikmi Acaba 😑

İyi Aksamlar ya bi motorcudan zincir yagi aldim ve temizleyici istedim oda rollax marka debriyaj ve fren temizleyici verdi ise yarar dedi kaziklandikmi yoksa ise yararmi zaten bu motor dukkanlarina girmekten okadar sinir oluyorum ki urun mu almaya gelmisiz hirsizlik mi yapmaya gelmisiz belli degil oyle bi muamele yapiyolarki insan nefret ediyo herseyden bu aradada sisli tarafinda tanidik bildiginiz tavsiye edicegeniz yerler varsa cok iyi olur 😊

Balata sprayi vermiş büyük ihtimlle onunla ziniciriniz oringli değilse temizleyebilirsiniz ama muhakkak yğlamak gerekir eğer zincir muhafazsı varsa motor yağı tavsiyemdir hemde ekonomiktir.

Bende geçen hafta zincir için sprey yağ ve balata spreyi siparişi verdim hollanda markası diye motip aldım ilk kez ama memnun kalmadım.

Motip Zincir Spreyi, benzersiz bileşimiyle zincirli bütün taşıyıcı araç ve tertibatların uzun süre kalıcı bir şekilde
yağlanmasını sağlar.
Çok güçlü bir şekilde yapışan bu yağlama maddesi örneğin (Cross) motorlardakiler gibi hızlı
dönen ve ağır yük taşıyan zincirler için son derece uygundur.Bununla birlikte dilatan özelliktedir (tersi tisotrop) ve bu
sayede hızlı hareketlerde dahi yağ zincirden akıp gitmez.

Üretici bunları yazmış ama yağ acayip sıçrıyor motorun sağ tarafı komple yağ olmuş, köpürerek aralarına giriyor zincirin iyi hoşta durmuyor ki orda batırıyor etrafı. Aynı şekilde balata spreyini aldım motipin (ikisini aynı kargoyla spiariş vermiştim) frenlere bi asıldım haydee ötmeye başladı diskler :D Neyse ki kısa sürdü ama rahatsız etti beni.

Daha önce winkel' in ürünlerini kullanıyordum, özellikle zincir spreyi harika beyaz renk ve tutkal gibi yapışıyor zincire ayrıca çok da hesaplı öneririm.

Balata spreyleri 8-10 TL civarlarında ama arkadaşlarında dedeği gibi o ringli zincire kullanılmaz!

Bende 35 TL ye würth dry lube aldım, gayet güzel, hiç sıçramıyor :cat:

Balata spreyleri 8-10 TL civarlarında ama arkadaşlarında dedeği gibi o ringli zincire kullanılmaz!

Bende 35 TL ye würth dry lube aldım, gayet güzel, hiç sıçramıyor :cat:

oringli degil normal zincir asya swift 150 benim motorda alirken zaten hani satan kisiyle muhattap olmak cok zor hani size oluyomu bilmiyorum ama yada bana denk geliyo 😁

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:17 ----------

Balata sprayi vermiş büyük ihtimlle onunla ziniciriniz oringli değilse temizleyebilirsiniz ama muhakkak yğlamak gerekir eğer zincir muhafazsı varsa motor yağı tavsiyemdir hemde ekonomiktir.

Bende geçen hafta zincir için sprey yağ ve balata spreyi siparişi verdim hollanda markası diye motip aldım ilk kez ama memnun kalmadım.

Motip Zincir Spreyi, benzersiz bileşimiyle zincirli bütün taşıyıcı araç ve tertibatların uzun süre kalıcı bir şekilde
yağlanmasını sağlar.
Çok güçlü bir şekilde yapışan bu yağlama maddesi örneğin (Cross) motorlardakiler gibi hızlı
dönen ve ağır yük taşıyan zincirler için son derece uygundur.Bununla birlikte dilatan özelliktedir (tersi tisotrop) ve bu
sayede hızlı hareketlerde dahi yağ zincirden akıp gitmez.

Üretici bunları yazmış ama yağ acayip sıçrıyor motorun sağ tarafı komple yağ olmuş, köpürerek aralarına giriyor zincirin iyi hoşta durmuyor ki orda batırıyor etrafı. Aynı şekilde balata spreyini aldım motipin (ikisini aynı kargoyla spiariş vermiştim) frenlere bi asıldım haydee ötmeye başladı diskler :D Neyse ki kısa sürdü ama rahatsız etti beni.

Daha önce winkel' in ürünlerini kullanıyordum, özellikle zincir spreyi harika beyaz renk ve tutkal gibi yapışıyor zincire ayrıca çok da hesaplı öneririm.

Ilgin icin cok saol bidahakine onuda denerim aceleye geldi biraz motoru kuma soktuk zincir falan batti hep e yatamadim haliyle icim rahat etmedi kosup hemen ne bulduysak aldik castrole markadan dolayi guvendimde oteki kurcaladi kafami 😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar