Geç kalınmış tanışma olsa da Güç olmasın, Selamlaar

Merhaba Arkadaşlar
Ben Beykoz'dan Beytullah (29)
Motor kullanmaya sene 2014 ağustos şuan kullandığım Hyosung GT250 motorumla başladım.
Hafta sonu ekip veya gurup gezilerine katılabilirim. Uzun yol tecrübem yok diyebilirim en fazla Beykoz- Ağva arası kadar.
Allah kimseye kaza bela vermesin Sevgiler Saygılar arkadaşlar.

Foruma hoşgeldiniz.

Hoşbuldukk :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

Bu arada bayram tatilinde uzun yol deneyimsizliğimizi de yıkmak maksat gezmek olsun,
İstanbuldan İzmir'e gidiyorum.

Yolculuk güzergahı İstanbul - Tekirdağ - Uçmakdere - Şarköy - Gelibolu Çanakkale - Ayvalık - Dikili - İzmir yapıp Dönüş yolu Bursa Yalova üzerinden Pazar Günü İstanbul-Beykoz da olacak şekilde planlıyorum. Daha önce gidip gelenler için acaba önerisi veya tavsiyesi olan var mıdır?
Bu arada İzmir'e hiç gitmedim :)

Hoşgeldin

Uçmakdere tarafından seyahatte yorulabılırsın zira uçmakdere den şarköyun ilerisine kadar buralar köy oldugu için yorulabilirsin, uçmakdere virajlı oradan şarkoye kadar olan yol bazen zevkli bazen bozuk bazende çok dardır. Oraları görmek için gidilir ama izmire gidiyorsan direk e5den devam et geliboluya ulaş

Hoşgeldin

Uçmakdere tarafından seyahatte yorulabılırsın zira uçmakdere den şarköyun ilerisine kadar buralar köy oldugu için yorulabilirsin, uçmakdere virajlı oradan şarkoye kadar olan yol bazen zevkli bazen bozuk bazende çok dardır. Oraları görmek için gidilir ama izmire gidiyorsan direk e5den devam et geliboluya ulaş

Uçmakdere tarafındaki yolu motorsikletle gidilmesi zevkli ve manzarası da güzele benziyor araştırdığım kadarıyla, o yüzden görmek için gidilir ise giderim ;) Maksat Direk İzmir e gitmek değil Rota boyunca gezerek gitmek. Bu arada muhtemelen tek yola çıkıcam gelmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim.

Uçmakdere tarafındaki yolu motorsikletle gidilmesi zevkli ve manzarası da güzele benziyor araştırdığım kadarıyla, o yüzden görmek için gidilir ise giderim ;) Maksat Direk İzmir e gitmek değil Rota boyunca gezerek gitmek. Bu arada muhtemelen tek yola çıkıcam gelmek isteyen arkadaşlar olursa beklerim.

kesinlikle dediğin rotayı yap, ucmakdere şarköy arasında öyle yollar varki muazzamm

Eğitimli misiniz? :)

Eğitim şuana kadar almadım, Aldığım tek eğitim içerikli bilgiler Keith Code hazırlamış olduğu BİLEĞİ BÜKMEK 2 kitabı ve Bunun filmi
Youtube kanalları aracılığı ile alınan viraj teknikleri gibi bilgiler. Ve VBlog sitelerinden takip ettiğim kanallar ve videolar.

kesinlikle dediğin rotayı yap, ucmakdere şarköy arasında öyle yollar varki muazzamm

Evet baktım yolların videolarına ve resimlerine, yola çıkmak için sabırsızlanıyorum. Harika virajlar var birde bu yolun motorcular için efsane olduğunu öğrendim. Bir yandan bir tarafı uçurum olan yollar var manzarası efsane :queen: :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar