Küçük bir kaza geçirdim ve ayağım ağrıyor

Başlıkta da belirttiğim gibi bu akşam motorumla kaza yaptım.
Dik bir yokuştan aşağı 20km civarı bir hızla inerken öndeki aracın aniden durması ve benim de panik fren yapmamla ön teker kitlendi ve motor altımdan kaydı. Motor da ben de yokuşun etkisiyle sürüklendik biraz, tabi bu arada sol ayağım motor altında ezildi.Şu an uzanırken aşırı bir ağrı yok ama ayağım yere basınca tarak kısmı ciddi ağrıyor ve yürütmüyor ama hiçbir şişlik, morluk yok, parmaklarımı da hareket ettirebiliyorum. Bu saatte röntgen çekicek acil bulacağımı bilsem gidicem ama zannetmiyorum, artık sabah erken ilk iş gidicem. Şimdi kırık veya çatlak var mıdır diye ürperiyorum ciddi ciddi. Bu tarz bir durum yaşayan var mıdır aramızda?

Bu arada korumalı bot hariç tüm ekipmanım vardı..( Koruması olmasa da ayağımda kışın giydim deri bot vardı)

Fotolar aşağıda.

Liflerin zedelenmistir aynisi bilegime olmustu, ihmal etme 40-45 gun agrisini cekersin zorladiginda, gecmis olsun Allah daha beterlerinden korusun

@seta34 teşekkür ederim , amin cümlemizi..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

kırık olsa duramazdın.

Şu an tek avuntum bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Fotolar çıkmamış

Peşin not: Doktor değilim.

Anlattıklarından kırık yok gibi anlaşılıyor. Geçen sene bisikletten düşüp dirseğimi kırdım, 20 km kırık dirsekle devam ettim. Eve geldim duş aldım, akşam yemeği yedim, kolumda ağrı biraz artınca motora binip hastaneye gittim (kafaya bak).

Her kırık aşırı acı verecek diye bir kaide yok. Doktora görün mutlaka. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
acil servisinin röntgen servisi açıktır kaza geçirdiğini söylediğinde erken müdahale ediceklerdir beklemeden acile git. geçmiş olsun

Peşin not: Doktor değilim.

Anlattıklarından kırık yok gibi anlaşılıyor. Geçen sene bisikletten düşüp dirseğimi kırdım, 20 km kırık dirsekle devam ettim. Eve geldim duş aldım, akşam yemeği yedim, kolumda ağrı biraz artınca motora binip hastaneye gittim (kafaya bak).

Her kırık aşırı acı verecek diye bir kaide yok. Doktora görün mutlaka. Geçmiş olsun.

Misal serce parmak kirigi kendini hic belli etmiyor yamuk kaynadiginda elimin seklini degistirdigi icin 1.5 ay sonra film cektirmistim :D

Arkadaşım çok geçmiş olsun Allah beternden saklasın. Umarım bir an önce ağrında geçer.

Motosikleti
Rsv4+D250
bende ekipman olarak bot eksikti bir bot almanın gerekli oduğunu şimdi anladım

Geçmiş olsun arkadaşım. Daha önce motorla değil ama bende ufak bir kaza geçirmiştim tarak kemiği ile ilgili. Kırık olmasa da çatlak olabilir ki doktorların çoğu buna kırık gözüyle bakıyor, ayağını yere basmakta zorluk çekersin. İnşallah öyle bir şey değildir..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iç kanama olabilir geçmiş olsun.

İlgilenip cevap yazan herkese tesekkur ederim. Daha yeni eve geldim. Cok sukur kirik catlak gozukmedi rontgende, yumusak doku zedelenmesi ve odem varmis. İlac verdi 3 gun iyice dinlendir gecmezse ortopedi klinigine git dedi doktor. Bu arada motosiklet kazasi oldugundan dolayi adli vakaya giriyomus. Polis ifade falan aldi kan aldilar tahlil yaptilar kac saat beklemek durumunda kaldim. Bisiklette ya da basket oynarken oldu desem bu proseduru atlatabilirmisim :) bu da tecrube oldu, sonuc olarak kirik vs olmamasi cok rahatlati.

Herkese kazasiz surusler dilerim

Geçmiş olsun, tekrar motora binmek için acele etme. Daha çok var yazın bitmesine.

Gecmis olsun, iste hep o haric dedigin noktadan gol yeniliyor... bir zincir en zayif halkasi kadar guclu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar