KTM yi nasıl bilirsiniz RC serisini nasıl bilirsiniz ?

Arkadaşlar ktm rc 390 ın incelemesini altınelbiseli adam yapmış çok beğendim tasarımını felan sizler ne düşünüyosunuz bu konuda

ve bu rc serisinin 200 lük ve 250 lik motosikletleride var 200 lük motosikletin fiyatı 13850 tl 250 lik motosikletin fiyatı 17 bin tl

ama birde tasarıma gelin :D çok hoş duruyo :D

https://www.youtube.com/watch?v=rd_UEfuhP1s

beğendiysen alabilirsin. alipta pişman oluncak bi motor değil. ktm zaten kaliteli motor markalarından .

Super Moderator
Güzel olan herşeyin bir bedeli vardır bu hayatta.. KTM'de çizgisi doğrultusunda bence tamamen görsel hafızayı zorlayan bir tasarım ve aerodinamik ile fark yarattı,.. İyi mal iyi para gerçeği her zaman vardır. Tercih edilebilir, kullanmadım, performansını bilmiyorum

Gidip denemeden fikir yürütmeyin derim, duke 200 tahminimden daha fazla titriyordu. RC de titriyordur muhtemelen, üzerinde keşkül gibi olmuyorsunuz ama YBR'den çok titriyor :mrgreen:

Güzel olan herşeyin bir bedeli vardır bu hayatta.. KTM'de çizgisi doğrultusunda bence tamamen görsel hafızayı zorlayan bir tasarım ve aerodinamik ile fark yarattı,.. İyi mal iyi para gerçeği her zaman vardır. Tercih edilebilir, kullanmadım, performansını bilmiyorum

Güzel mi, evet güzel. Ama yine onun kadar güzel, aynı fiyat civarlarında satılan kalitesi kuşku götürmeyecek 250 cc, daha güçlü, daha torklu motorlar var piyasada. O yüzden aşırı diyoruz ya zaten.

Super Moderator
Bahsettiğiniz kriterlerde honda / yamaha / kawa var, ve bizim için bunlardan daha pahalı olamaz gibi bir algı oluşuyor ? Bunu anlayamıyorum. Bazı işler butik olur, ve daha pahalı olurlar, KTM'nin çizgisi de bu yönde. Bence durum bu.

Allah askina duke 390 da 2015 model icin konusuyorum hangi firma o cc de o kalitede motor yapiyor lastık abs amortisor fiyat yuksek ama ici bos degil hersey in bedeli var

Tasarımı felan cok hoş duruyo en son megelli 250r yi bu kadar beğenmiştim malum kendisi pek vukuatlı cıktı sonradan soğumustum simdi ktm nin incelemesini izledim altın elbiseli adam dan bence vitrini hoş.Tadınada test sürüşü ile bakmak lazım :)

gecen hafta ankara da test sürüşüne gittik. Motorun oturuş pozisyonu çok iyi değil. Birde test motorunda , depodan dizlerim çok kayıyordu. topukarım yolcu selesine değiyordu arada. Yalnız ivmelenmesi uzaması virajları ve malzeme kalitesi bir harikaydı. Kesinlikle harika bir makineydi. Bu arada test sürüşünde son hız olarak 175 falan gördüm ben sanki biraz daha gider gibiydi. Ve 175 e çok hızlı çıktım. Bu motosiklet çok değer kaybedip satmak istediğinde seni üzmez diye tahmin ediyorum.

Allah askina duke 390 da 2015 model icin konusuyorum hangi firma o cc de o kalitede motor yapiyor lastık abs amortisor fiyat yuksek ama ici bos degil hersey in bedeli var

Aynen öyle ve kaydırmalı debriyaj koymuş adamlar.Şuan en düşük cc olarak 390 da varmış kaydırmalı debriyaj

ktm yi çok iyi bilirim. bütçende el veriyorsa acıma al derim. ne kadar ekmek o kadar köfte lafının tam olarak ne anlama geldiğini rahatlıkla anlatır sana ktm. rc 390 kullanmadım o yüzden birşey diyemem fakat duke 125 - duke 200- duke 390 - duke 690r bunların hepsine sahiptim. 1 kere bile üzmediler beni.

Ktm yi diğer markalara göre daha çok tercih etme sebebim bir ruha sahip olduğunu düşünmem.Bir çok markayı onun ile kıyasladığımda ruhsuz siyah beyaz makinalar gibi algılamaktayım.

Şu zamana kadar

Duke 125,200,690-690 sm,enduro-640 lc 4-990 smt ve hala kullandığım 1190 adv modellerine sahip olduk.Her zaman performansı ile tatmin etmeyi bildi.

Rakamlar malesef Türkiye de malın değerine göre belirlenmemekte.Aldığımız her üründe arabasından telefonuna bu böyle.
Burada da bu markaya sahip olmak için ödenmesi gereken rakam söz konusu.

Ktm ye sahip olmak güzeldir.

Kimse yanlış anlamasın benimde ilk motorum çinliydi, daha sonra da jinlun almıştım yani kimseyi hor görmek için yazmıyorum ama hayatında 150cc çinli çaki çüki yaki yuki toka tarrak çakı çakmak tan başka motosiklete binmemiş,sahip olmamış adam da gelip burda keskin hatlı yorumlar yapmasın.

Neyin kafasıyla yazdığınızı anlamıyorum? Ben şimdi Yamaha R1M yada Bmw s1000RR hakkında gelip burada ''gereksiz pahalı,ona benzeyen hyosung gt250r vardı ama kol çıkardı'' vs yazabilirmiyim? Kullanmadığım,sahibi olmadığım, hatta belkide yolda canlı olarak görmediğim bi motosiklet hakkında,üstelik altımda 1500tl lik başka dünyaların motosikleti varken bunu nasıl yaparım? Biraz kendinize gelin yahu adamı da yanlış yönlendirmeyin.

Dostum şuan RC390 sıfırını 19500tl, 2. elini 22.900tl ye bulabiliyosun( canım memleketim :D ) Bence 17.500tl gibi bi fiyata 2. el ama temizini düşürürsen kaçırma al. Ben çıplağını kullanıyorum eğlenceli motor tavsiye ederim =) Laminon un da dediği gibi üzerinde standart gelen çok kaliteli şeyler var, ABS,WP süspanyisonlar, metzeler M5 lastik,X-ring zincir vs gibi..

güzel ve keyifli bir motordur. almasıda bakımıda pahalıdır. şöyleki duke 200 için rodajdan sonra ilk bakımının 300 400 lira gibi bir ücret aralıgında oldugunu söyledi yeni duke200ABS sahibi bir abim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar