Motosiklet montu tavsiye

Öncelikle herkese iyi forumlar.
Bütçem 700 tl civarı bu fiyata alabileceğim en iyi mont hangisidir.Şimdi gidip alıp aynı fiyata daha iyisinin olduğunu görürsem canımın sıkılacağını bildiğim için bu konuyu açıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

Alpinestars Andes derim kendim ve bir arkadaşım kullanıyor ikimizde cok memnunuz.

alpinestars viper air Bu montu kışında giyebilirmiyim bana 4 mevsimlik bişe gerek

revit derim bende var kışın içine 2 parça daha taktmı terletiyor adamı

En iyi mont diye bişey yok.
Senin isteğini karşılayacak iyi montlar var.
Deri alırsın baharda giyebilirsin, yazlık deri alırsan biraz pişersin ama baharda giyemezsin.
Tekstil alırsın tarzını beğenmezsin ama yazlığı yazlık, kışlığı kışlıktır. Görevlerini iyi yaparlar.

700TL verdim mont işini kapattım olmuyor maalesef. Ben 1 kışlık, 1 yazlık tekstil aldım. Şimdi birde deri almayı planlıyorum.

Yazlık olanı nispeten daha ucuz alabilirsin.

REV'İT Apollo. Yaklaşık 500 TL.

Yazlık olarak bu aradaşımızın tavsiye ettiği mont çok hoşuma gitti yalnız bu tekstil ne oluyor biliyomusunuz ben fazla anlamamda ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

Revit raceway yada apollo alacağım eğer onları boşver o fiyata şunu şunu alsana daha iyi olur gibi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar