Dostum sanırsam öğrencisin. Bende aynı yoldan geçtim şuan yaşım 20 ve bende de mr vulture var şuan.
İlk olarak sıfıra yönelme derim ben az km'li bakımlı bir tane buldun mu hele bide arka çantalı felansa seni yaklaşık 1500-2000 TL masraftan kurtarır.
Oldu mu sana 4000 TL?
Ayda 1000 liraya bir çok yerde çalışabilirsin ha şöyle olur genelde fiziksel özelliklerini kullanırsın orası ayrı konu (giyim mağzasında eleman olur veya garson vs bir çok yerde bulabilirsin bu fiyatlara iş.) işi bulduktan sonra geriye 4 ay sabretmek kalıyo.
Ekipman konusunda x markanın y modelini gidip mağazada beğendin mi? Alma! Git internetten araştır x markanın y modelini mağazada denediğin ölçülerini internetten al. Tüm ekipmanlarda yapıcağın kar ile ikinci el aldığın motora bakım yaptırırsın böylece motorun ne kadar sağlam olsa da bakımlarını kendin takip etmiş olursun.
Son olarak eğer çevrende motordan anlayan iyi birisi varsa onunla birlikte iken motoru almanı tavsiye ederim ve motoru muhakkak göster güvendiğin bir motorcuya! Satıcı istediği kadar bakımlı bu desin sen kulak asma git göster.
4 ay sonra inşallah sende aramızda olursun. :cat:
(mr vulture konusuna da beklerim canlı tutalım orayı da

)