Merhaba arkadaşlar benim de dikkatimi çekti bu mr vulture modeli tipi çok guzel duruyor şu an hondanın son cub u olan wing go kullanıyorum commuter a geçmek istiyorum aklımda cbf var fakat fiyatı çok yuksek geliyor butçeme gore değiştirirsem ya bunu yada cb125 ace duşunecek gibiyim sizce nasıldır bu vulture ? Yakınımda kullananlara sorduğumda çok dayanıklı heryere gittim tık demedi diye yorumlar aldım sizce alınır mı alınmaz mı bunu alacağına şunu al en azından markası şu olur diyenler oldu sizce commuter almak isteyip butçesi kısıtlı olanlar ne yapmalı ?
Ben size en belirgin özelliklerini sıralayım umarım yardımcı olur.(Ben de daha dün aldım ancak şehir dışından aldığım için 2 günde yaklaşık 400km yol yapma imkanım oldu.
-Şehir dışında yakıt tüketimim km'de 10 krş. Şehir içi de 15 krş felan yakar kullanıma bağlı.
-90 dan sonra inanılmaz bir titreşim var.
Ha derseniz şehir dışına çıkmam sadece şehir içi o zaman bal dök yala atikliği ile bir çok yerde hayatımı kurtardı belkide şehir içinde.
-Çin malı olup burada vidaları sıkıldığından tümsekten azcık sert atladığınızda veya devirli kullanıp titreşimi arttırdığınız da titreşimden vidaları gevşeyebiliyo. Ne hikmetse ben motoru alırken hiç ses yoktu ancak bir süre sonra sağ ayna dan "zırrr" diye bir ses ötmeye başladı.
-Parçası bol ve en ucuz japon rakibinden bile daha ucuz işletme masrafına sahip.
Bu bütçeler ile alınabilicek en iyi motor denilebilir.