Mesela ben. Motosikletim calindi calinali 2 seneyi askin bi suredir malum nedenlerden yeniden sahip olamiyorum.Hoşgeldiniz foruma.
Hor görmeyiz tabiki de onu bulamayanlarda var![]()
Mesela ben. Motosikletim calindi calinali 2 seneyi askin bi suredir malum nedenlerden yeniden sahip olamiyorum.
Bu vesile ile insanliga her turlu zarar veren insan gorunumlulerin yapiminda ve yayininda emegi gecen herkesin sulalesini ovgu dolu sozlerle anmak istiyorum.
Hanimefendi, siz de hosgeldiniz, umarim forumda iyi vakit gecirirsiniz.
Çok teşekkürlerBen zaten miniğimi çok seviyorum ama gezilere alınmadığımızda üzülüyoruz tek sorunumuz bu
![]()
Çok çok çok üzüldüm ciddenumarım en yakın sürede arzu ettiğiniz motora kavuşursunuz..
Çok teeşekkürler güzel dileğiniz için...
Bu bahsettiğim geziler uzun yol olanlar ve ne yazık ki 160km/h hızın altına düşmüyorlar...Yapılan gezilerde ortalama sürat genelde 70 ve 100 km/h aralığında olur ve PCX de bu aralıkta ilerleyebilir. Dert etmeyin.. Ayrıca yetmediğini hissetmeye başladığınızda daha güclü bir motosikletiniz olacak ve geriye baktığınızda boşuna tasalandığınızı fark edeceksiniz..
Hoşgeldiniz, bir de şöyle bakın olaya.
Merkeze gelmek için, Göktürk-Hasdal yolundaki çılgın kamyonların, 4x4'lerini deneyen mahlukların ve Porshe/Ferrari'lerini gazlayan züppelerin arasından değil de, Kemerburgaz-Bahçeköy orman yolunu kullanmanın keyfini yaşayın bolca. Sonbaharda zeminde biriken ıslak yapraklara dikkat ederek tabii ... :cat:
10karakter
Forumda mesajiniz en az 10 karakter olmak durumunda, benim ifadem bu uzunlukta olmadigi icin yazdim. Forumda pek yaygin olmasa da kullanilir10karakter nedir?![]()
@tln, evet özellikle Göktürk yönünde Yaşamkent rampa öncesi vadide süperdir rüzgarlar
mesajlarda 10 adet harf (karakter) yazılmazsa mesaj göndermez sistem, yani yalnızca gülen smiley gönderilmez o nedenle yazmış arkadaş...
Forumda mesajiniz en az 10 karakter olmak durumunda, benim ifadem bu uzunlukta olmadigi icin yazdim. Forumda pek yaygin olmasa da kullanilir![]()
160 km/h mı?Sorması ayıp bu gezi nerede ve kim düzenliyor
Ya da siz scooteriniz ile SuperSport grubunu mu kovalamak istiyorsunuz anlayamadım
![]()
Çok teşekkürler açıklama için
Harley, BMW genelde arkadaşlarımın motorlarıArkadaşlarım kendi aralarında hafta sonu kaçamakları düzenliyorlar
![]()
En kabadayı Harley kaç km sürat yapar kibence siz grubu değiştirin boşverin onlar sizin arkadaşınız olamamış
![]()