Sağolasin byanmaz kardeşim.1500 km de 2. El temiz buldum borç harç 3000 tlye.
m.sefer sahibinden.com dan bulabilirsin
İstanbul avrupada yasiyorsaniz bahcelievlerden de bulabilirsin ama aceye pek yakismiyor kanaatimce. Ben depo ustu canta kullaniyorum,hem isimi goruyor hem endurocuk havasi katiyor![]()
Ben depo kilifi yerine depo ustu canta aldim ve hala kullaniyorum,miknatisli olanlardan,tavsiye ederim... Hem motora auri bir hava katiyor. Honda cb 125'e gore arama yaparsam bulursunHerkes Cumleten Selamun aleykum. Baya bir arastırma sonucu Honda CB 125 ACE model motorsıkletıtı sıfır olarak satın aldım. Benım gıbı kafası karısıp ne alsam dıye arastırma yapan arkadaslara tavsıyem bu motoru alın pısman olmuycaksınız emın olun. Belirtmek ısterım ılk motor olarak bunu tavsıye edıyorum. Birden kullanıcı arkadaslardan rıcam depo kılıfı nerden alabılırım bana lınk verebılırmısınız arkadaslar.
Bu motosikleti net 3000 tl'ye satabildiğiniz arkadaş olursa onunla tanışmak isterim.Hayatın anlamını tartışırız çay içerken.arkadaşlar, motoru satıyorum. ilgilenen olursa, evladiyelik. al çoluğunu çocuğunu sevindir: )
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...model-yuvarlak-farli-ace-230006414/pasif-ilan
Bu motosikleti net 3000 tl'ye satabildiğiniz arkadaş olursa onunla tanışmak isterim.Hayatın anlamını tartışırız çay içerken.
Motosikletinizi ederi fiyata çektiğiniz için tebrik ederim.3000 tl'ye satamazsınız mahiyetinde yazmıştım.Sevgili dostum, fiyatı neden pahalı bulduğunuzu açıklarsanız dikkate alırım.
hayatın anlamı çalışmak, eğlenmek ve mümkün olduğunca iyi bir insan olarak bu dünyadan göçüp gitmektir bu arada. Bunu konuşmak için birinin motoru almasını beklememize gerek yok, seve seve ağırlarım sizi yolunuz düşerse![]()
Motosikletinizi ederi fiyata çektiğiniz için tebrik ederim.3000 tl'ye satamazsınız mahiyetinde yazmıştım.
Lastik değiştirip iyi kötü önerisi olan varmı? Kışın kullanıma da uygun olsa iyi olur.
ben michelin pilot street taktırmıştım. 20bin km kadar kullandım, gayet iyiydi. bir de pirelli'nin duraction,duratraction gibisinden bir model var ebatları uygun. ben kullanmadım ama memnun olanları duydum. pirellininki biraz daha dişli bir modeldi.
Eyvallah, Duke 250'den memnun musun?