Kullanan arkadaşlarım aynalardan memnun musunuz? Ben yoldan çok kollarımı görüyorum yoksa bende mi bir problem var![]()
Kullanan arkadaşlarım aynalardan memnun musunuz? Ben yoldan çok kollarımı görüyorum yoksa bende mi bir problem var![]()
Şunu bi daha göz önüne getireyim izninizle, lansmanda ilk bakım 5000km' de demişlerdi (aea' nın yalancısıyım) 1000 bakımı var mı? Varsa malzemeler bayilerde tam mı? Tamsa ve yaptıran varsa ne kadar ödediler bi zahmet paylaşın arkadaşlar. :cat:
merhaba arkadar
14 mart cumartesi gününden beri benimde kullandığım motosiklettir. öncelikle çok fazla tecrübem olmadığı için motorsiklet hakk. bilgi veremiyorum.
benim sizlere sormak istediklerim şöyle sıraladım.
1. motosiklet siyah olduğu için, fazla tozlanıyor ve sildiğim zaman çizilmeye neden oluyor. (şeffat bir kaplama yaptırayım mı?)
2. trafik sigortası 385 TL aşağıya veren olmadı. yaşım dolayısıyla sanırım. önerisi olan var mı?
3. kasko yaptıracağım 2.000 TL yakın fiyat biçdiler. öneriniz ne olur?
4. koruma takozu nereden alabilirim?
5. istanbul avrupa ya da anadolu yakası fark etmez. kız arkadaşımla ekipman almaak üzereyiz. güvenlik ve kullanım için tavsiye ve yorumlarınızı, aynı zamanda fiyat avantajı için satın alabilceğim yerler hakkında bilgi rica ediyorum.
şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Öncelikle herkese merhaba, aranıza Ankaradan katılmaktayım.Bugün itibariyle bende 2015 Yamaha R25 sahibi oldum, büyük bir aksilik çıkmaz ise yarına plaka ruhsat işlemleri biticek ve motoruma kavuşabilicem.Herkese saygılar,sevgiler.
[url]http://i.hizliresim.com/ZLa6AA.jpg[/url]
[url]http://i.hizliresim.com/aoavBO.jpg[/url]
Sigortayı 101tl ye yaptirdim ankaradayim, motoru babamin adina tescil ettirdim, 53 yasinda belkide ondan dolayi ucuz cikmistir bilmiyorum ama cok iyide guzelde oldu. (Mobilden yaziyorum imlamin kusuruna bakmayin)
Bayii ruhsat plaka sigorta her sey dahil anahtar teslim icin 400 tl istedi bana pek yuksek gelmedi sizce uygun mu ?
beyler aileme bahsettim motor isteğimden, şöyle bir konuşma geçti
motor senin köpeğin olsun, parası önemli değil; ama çok tehlikeli. yaşın gelince araba alalım.
ben de birikmiş paramı biraz daha arttırıp ekipman almaya düşünüyorum. orta seviye bi şeyler alıp eve gelcem. öyle ya da böyle sen almazsan ben alcam dicem.
sizce işe yarar mı, başka neler önerirsiniz.
konu dağılsın istemiyorum fakat bu şekilde bir sürü konu var yenisini açmak da istemiyorum. kusura bakmayın yanlışım varsa.
benim ajj 33 yarın yollardaozan çarşamba aksilik çıkmazsa sende müsaitsen beraberiz arkadaşımda xj 6 yı satıp sıfır mt 07 alıyor bu yaz cıvıl cıvıl geçecek :flower:
beyler aileme bahsettim motor isteğimden, şöyle bir konuşma geçti
motor senin köpeğin olsun, parası önemli değil; ama çok tehlikeli. yaşın gelince araba alalım.
ben de birikmiş paramı biraz daha arttırıp ekipman almaya düşünüyorum. orta seviye bi şeyler alıp eve gelcem. öyle ya da böyle sen almazsan ben alcam dicem.
sizce işe yarar mı, başka neler önerirsiniz.
konu dağılsın istemiyorum fakat bu şekilde bir sürü konu var yenisini açmak da istemiyorum. kusura bakmayın yanlışım varsa.
Mustafa bey aynı durum başıma geldi caresini buldunuz mu düzeldi miArkadaşlar bu gece yol bilgisayarım sapitti. 36 saattir marsa basmamistim. Bu gece eve gelirken anlık tüketimi 17 25 lt aralığında, boşta iken 40 lt. Göstermeye başladı. Durunca ortalamaya baktım 25 küsür. Bu konuda bilgisi olan varmi acaba.
Hayırlı olsun, kazasız belasız binin. Baydardan mı aldınız motoru, ben de bekliyorum daha nisanın ilk haftası teslim diyolar. Ta 31 ocak ta kapora verdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Çok iyi fiyat hangi sigortadan yaptırdınız? Benim de pcx in sigorta bitiyo fiyat araştırıyorum.
Evet Yamaha Baydardan aldım fakat biraz üstlerine düşüp, kovalamanız gerekiyor gibime geldi.