Merhaba,
Yukarıda bahsedildiği gibi akünüzü iyi bir şarj ettirin. Ben Aralık'tan bu yana aküyle ilgili hiç bir sorun yaşamadım. Almadan önce bir gün şarj ettirmiştim ama.
Ayrıca eğer motoru bir hafta 10 gün çalıştırmadıysam cikleyi çekip gaz vermeden ayak marşıyla çalıştırıyorum. Tek basmaya da her seferinde alıyor. Biraz da noltaljik bir an yaşamış oluyorum böylece
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
Ehliyetsiz trafiğe çıkmamanızı şiddetle tavsiye ederim. 15 sene önce %100 haklı olarak mobiletimle kaza geçirmiştim. Adam ölmediğime şükredeceğine tüm arabasını bize yaptırmıştı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------
Merhaba,
Lastik Basınç (Tek kişi) Ön Lastik 25 psi -- Arka Lastik 28,5 psi
Basınç (İki Kişi) Ön Lastik 25 psi -- Arka Lastik 32 psi
Ben çoğunlukla tek kişi bindiğim için ön lastiği 25, arka lastiği 28 yapıyorum. Bu şekilde çok daha konforlu yolculuk yapılıyor.
Teşekkürler, bugün benzincideki hava cihazında kontrol edeyim dedim. O cihazların nasıl çalıştığını bilmesem de anladım galiba
Asıl konuya geleyim; geçen gün 2 gün yatan motorun akü bitti çalıştıramadım demiştim. Bugün yine 2 gün yatmış motorun aküsü iyi durumda idi ?! Jigle açık ve gaz vererek çalıştırdım, gaz vermeden denediğimde çalışmıyordu ilk çalıştırmada. Acaba motor daha yeni olduğu için mi böyle aküde sıkıntı oluyor yoksa sıkıntı başka bir şey mi? Neyse bugün de çalışmayacak diye umutsuzdum ama çalışınca moralim düzeldi
Gps ile ölçüm yapan bir programı denedim. Ben ibrede maksimum 58-60 km hız yaptım. Programda ise 51,6 ölçüm yapmış.