R25 hakkındaki bulutları bi dağıtalım -güncel fiyat haberi-

Açıkcası R25'i çok kötü pazarladılar. Lansman yapıyorlar Ortada mal yok. Bayiye gidiyorsun, Bayi "Yamaha sizinle dalga geçti, 20-30 motoru o fiyattan satacak sonra fiyatı arttıracak. Kaç yapar bilemem. Ama 15000'i geçmez. Sen 1000TL kapora ver, Gelince biz haber ederiz sana. Tahminen de hazirandan önce gelmez. Listede bir ton adam var." diyor

Buradan o Yamaha'da ki o kel Müdüre selam olsun. Kimsenin malı altın değil, Gider 1000 Lira fazla verir Ninja 300 Alırım. Ama kendimi kendi paramla hiç kimseye ezdirmem.

Bunun üzerine birşey denemez herhalde.R25 tam bir fiyasko oldu.Çoğu kişi paran yoksa alma diye düşünebilir.Ama 13500ken isim yazdırıyorsunuz 14500 oluyor hadi onuda vereyim deseniz yine ortada motor yok.Şimdi almaya kalksak beklesek yamaha 2 ay sonra 15 oldu dese beklediğimizle kalıcaz.

bizim millette bir merak var işte insanın başına ne geliyorsa ondan geliyor.
ya bazı sitede video oluyor ya , komikli falan.
bu videonun başına reklam koyuyorlar , reklamı kapat seçeneği olmadan bir 10 sn falan sürüyor.
heh şimdi ben bu reklamı görünce direk siteyi kapatıyorum.başlarım videosuna.
neden kendi merakım için bu adamlara para kazandırayım ki?
ben omurgasız mıyım böyle satıcıdan mal alacağım? kendime mi saygım yok.

motosiklet konusunda da benzer durum var biraz. fiyat performans ürünü neyse ben ona yönelirim arkadaş. kendi keseme bakarım. yok yamahaymış benim aşkımmış bilmemne diye düşüneni de anlamıyorum.

geçen sene piyasada fiyatına performans veren ürün pulsardı , ben de bunu almaya karar verdim.

bu sene cebimde 13000 tl para olsa bu yamahanın yaptığından sonra alacağım tek motor kawa 250sl olurdu.
5-10 cm ufak olmasını zerre dert etmem. hemen hemen performansı yakın. mis gibi 0 km kawasaki.

he yarın öbürgün bu bindirim yapar o indirim yapar işler değişir.
bu devirde kesemize göre bilinçli tüketim yaparsak , firmalar da öyle herşeyin kolay olmadığını anlar.

şimdi gidip honda cbr 250 alan adam var şu an değil mi?
işte o adam hondaya diğerleri arasında çöp olan motoruna 14 lira fiyat biçmesine neden oluyor.
almayın kardeşim. şu an alacak olan kawa alsın. bu kadar basit.

Dedikleriniz pek doğru değil maalesef bgün iki motora da baktım arada 5-10 cm yok bildiğin bi uçurum var. Fotoğrafımı çeken vatandaş bile acele ile çekip aman abi hemen in üstünden çok kötü duruyor altında dedi kawa için :mrgreen:

39zEbp.jpg

RJDn7n.jpg

Dedikleriniz pek doğru değil maalesef bgün iki motora da baktım arada 5-10 cm yok bildiğin bi uçurum var. Fotoğrafımı çeken vatandaş bile acele ile çekip aman abi hemen in üstünden çok kötü duruyor altında dedi kawa için :mrgreen:

http://i.hizliresim.com/39zEbp.jpg

http://i.hizliresim.com/RJDn7n.jpg

Sizin Boy kaç cm ? Ninja 250 gerçekten de kuş gibi kalmış. Fakat r25 ile farklı açılardan çekilmiş resimler keşke aynı açılardan çekme imkanınız olsaydı.

F54

Yamaha 10 numara motor yapar gerçekten şu mt 7 nin X versiyonunu yapsaydı ben nc veya v storm aramaz gider onu alırdım
17000 ye 700cc satarken iyiydi şimdi 125 cc ye 13000 isteyince kötü oldu

Altın 2 gündür yükselişe geçiyor ve bundan sonra motosiklet fiyatları altına endexli olacakmış,söylemedi demeyin:queen:

Sizin Boy kaç cm ? Ninja 250 gerçekten de kuş gibi kalmış. Fakat r25 ile farklı açılardan çekilmiş resimler keşke aynı açılardan çekme imkanınız olsaydı.

boy 186 kilo 90

Farklı açılardan çekme imkanı olmadı maalesef yamaha da yer dardı bi de tek gittim başkalarından istiyosun olmuyor. Yamahada sevmediğim şey gidondaki boşluk oldu o nedir arkadaş öyle araya öküz sığar o derece :mrgreen:

110cc delight 4.600 du 1 yilda 6000 oldu. biri bana tokat atsin dicem de bu gercek olamaz diye, bence yamahanin g.tune biri parmak atsin.

benim fuarda gordugum cinlisinden, korelisine, japonuna kadar el ele vermis tuketiciye yukleniyor.

motor binicekse nasil olsa birimizin kucagina oturacak bunlerin aforizmasi

R25 almak için çok uğraştım ama bulamadım. Yamaha tedarik edemediği motosikletin fiyatını yükselterek ne yapmaya çalışıyor. Lansman fiyatı deyip reklam yapmayacaksin. İlk 50 tane şu fiyattan desen daha doğru olurdu. Marka güvenirliliği kalmadı yamahanin, yazikkk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:59 ----------

Yamaha, R25 için 13500 liradan Fiyat acikliyor isen isteyen herkese o fiyattan vereceksin.(yeni fiyat açıklanana kadar) Veremiyorsan verene kadar kimseyi mağdur etmeyeceksin. Yamaha kendi marka güvenirliligine zarar verdi. Bu zamları Kınıyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar