Yamaha Yamaha XT 660 R/X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Orjinalini yamaha servisinden bulabilirsin ama fiyatı yüksek olur sanırım.
Eğer 100-150 lira veririm dersen Acerbis'in universal çamurluğunu alabilirsin, kullanan birini gördüm çok şık duruyordu. Google dan bir fotoğraflarına bak istersen.

Orjinalini yamaha servisinden bulabilirsin ama fiyatı yüksek olur sanırım.
Eğer 100-150 lira veririm dersen Acerbis'in universal çamurluğunu alabilirsin, kullanan birini gördüm çok şık duruyordu. Google dan bir fotoğraflarına bak istersen.

aynen cok para ben xt 660 r x e cevirdim tek ön gaga kaldı onuda bulamıyorum dedigine bakacam eyvallah

selam arkadaşlar...
bana radyatör fanı lazım çıkma veya yeni var ise iletişime geçebiliriz.
teşekkkürler....

Bir sorum var arkadaşlar, Tenere ön çamurluğu 660R'a uyar mı? Asfalta uygun lastik takıp gaga yerine tenere çamurluğu takabilir miyiz?

Arkadaşlar merhaba
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-asansorlu-ruzgar-deflektoru-spoileri-saptirici-128519086/detay/

Şu ilandaki spoiler, tur camına montajlansa ne kadar faydasını görürüm ? 1.88 boyundayım :)

Hercul sanırım sen kullanmıştın.

Kurtulamadım tüzgardan :(

total yüksekliğe bağlı hocam ama bence faydasız olacaktir
zira kullandığım klv1000de yaklaşık 50cm tur camı vardı belki biraz daha yüksektir simdiye kadar tek rahat edebildiğim rüzgar yemediğim
motorum oydu(Boyumuz aynı sayılır bu arada) Onda bile tur camından seken rüzgar sırtımda birleşip tarifiz sırt ağrılarına sebep oluyordu bende.

spoiler kesinlikle çözümdür derim ben takmıştım gerçekten rügarı saptırıyor
ve tokatlamayı kesiyor.yalnız malzemenin kaliteli ve vidalarının sağlam olması
gerekiyor.benim aldığım ürünün bağlantı ayakları çok inceydi rüzgarda hemen eğiliyordu.
vstrom.tr formunda bir vstromcu site içi üretim yapmış ve çok rağbet görmüştü.

Saptırıcının görevi ön camı daha da yükseltmek değil de ön camdan sekip arkaya düşen rüzgarın çok daha arkaya düşmesini sağlamak gibi bişey.

Hem saptırıcı hem ön cam; açısına, yüksekliğine, sizin boyunuza, selenin yüksekliğine ve sürüş hızınıza bağlı olarak işe yarayabiliyor yada hiç işe yaramıyor. Denemeden anlamanız neredeyse mümkün değil.

Bende Metzeler Tourance EXP var ama ömrünü doldurdu, eğer sezonda satmazsam Heidenau K60 Scout almayı düşünüyorum.

yenis var ama orjinal degil yarı or jinal :) başka motorun fanı aynısı ben oyle hallettim cok şükür düşünürsen yardımcı olurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

selam arkadaşlar...
bana radyatör fanı lazım çıkma veya yeni var ise iletişime geçebiliriz.
teşekkkürler....

yenis var ama orjinal degil yarı or jinal :) başka motorun fanı aynısı ben oyle hallettim cok şükür düşünürsen yardımcı olurum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

Başka motorun adı var mı? Marka/model gibi..

6ZWEr3.jpg
[/url][/IMG]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar