Altınlı Gecede Yamaha R25 inceleme videosu

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yazmayacağım diyorum, tekrar yazıyorum.

Hayır benim diyeceğim olay şu,
Şu son günlerde, her şeyde bir cinsellik arayan, sapıklık, espri malzemesi arayan,
her şeyi dalgaya vuran, hiç alakasız şeyleri bile birbirine bağlayıp, gülünecek malzeme çıkartmaya çalışan,
artık bir şeyi, o şeyin amacı doğrultusun da değil de, bizzat didik didik edip, (kendi zannında) komik bir şey bulmaya çalışan,
karşıdakinin hiç onurunu, saygısını düşünmeyen, anca torbadan laf sallayan boş beleş, gereksiz adamlar, pardon adamcıklar dolduruyor da.

O yüzden ürperiyorum bu insanlardan.
Bayağı bildiğin ürperiyorum.
Yahu diyorum, eşimiz, anamız, bacımız var. Çoluğumuz çocuğumuz olacak.
Şu piyasaya bir bak?
Ortalık, tek hücreli beyniyle, hiç dönüp kendine bakmadan, ortalığa eleştire de bulunan, bir tek kendinin güldüğü şeylere çapsızca kahkahalar atan adamlarla dolu.

Birde şunu ekleyeyim, kimse bir şey dememiş diyorsunuz.
Ne yani, bekleyip, "yahu 3-5 adam daha kızcağıza laf atsın, burada aklınca eğlensin, o zaman ben yazarım" mı deseydim?

Yediremiyorum arkadaşım yediremiyorum.
Bu kadar hassas olmak ta, benim sorunum olabilir.
Ya da sizlerin bu kadar umarsız olması.

Lütfen beyler, biraz ahlak, biraz vicdan, lütfen.

Ayrıca ekleyeyim,
"kız hakkında yorum yapmak herkesin hakkı demişsiniz"
Pardon da kim verdi bu hakkı?
Madem öyle, bu yorum yapacak arkadaşlar, ortaya koysunlar birilerini, başkaları da onlar hakkında yorum yapsınlar.
Anlatabildim mi?
Ne de olsa, herkesin herkes hakkında yorum yapmaya hakkı var.
Şu özgürlük dediğimiz şeyi, anlayamamış, kavrayamamış bir arkadaş daha.

evet çok abartılı bi tepki olduğu için anlam veremedim.
sonuçta videoda Barkın'a ne kadar eleştiri yapılabiliyorsa, kız için de eleştiri yapılabilir, benim demek istediğim buydu, ancak siz yine nasıl anladınız çözemedim.

Henuz motor piyasada bile yokken R25 baslikli konularin 5 sayfadan uzun tartisilmasi su anlama geliyor:

Gecen yil orta ve ciplak segmentte Yamaha nasil ortaligi yakip yiktiysa, bu sene 250lik segmentte diger tum markalari aglatacak. Budur.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Adamın dediğine bak yahu.
Senin düşündüğün tarzda hiç yorum görmedim diyor.
Ne yani, herkes gibi olmadığım için mi problem olduk?
Aynen öyle arkadaşım...
İlginçtir ki kimsenin düşünmediğini düşünmüşsün....
İlk yorumu atan arkadaş ,
Kızın bacağımın arasındaki gücü hissettim kelimesini söyledikten sonra ,
Kendi kendine ''ahanda pot kırdım , Keşke söylemesemiydim '' gibi ,
tavrından dem vurmuş...
Öyle namus polisi gibi hemen olaya müdahaleye gerek yok....
Gayet normal , ve esprili bir mesaj olmuş...

Boşu boşuna yatakta , yorganda pire arama kardeş...
Herkesin Eşi, nişanlısı ,kardeşi bacısı, anası var...
Bir tek sen değilsin...
Baştan sona baktım mesajlarına...
Ama inceleme hakkında en ufak bir yorumun yok....
Kendi kuruntularınla insanları zan altına atma boşa...

AEA ,

Bu sefer IRC değil, apaçiliğinden düştün. Geçmiş olsun. Panelvan ile de ölümden dönmüşsün. Pocketbike ile de bodoslama araca girdin, bir tatil yap bence stres altında motosiklet kullandığın, yoğun programınız olduğu için "kafa temiz" süremiyorsun.

r25,

Satmaya niyetleri var, gidon yüksekliği ,sele-gidon mesafesi CBR gibi şehir içi sport-touring diyebileceğimiz bir noktada.

Gelelim herkesin gözüne batan hanım kardeşimize ;

Türkçe de anlamlar esnemiyor. Insanlar kendileri esnetiyor.

Bu hanım kızımızın motosiklet kullanma becerisine gelince... Yahu kızcağız daha yeni. Kimse ana rahminde öğrenmiyor hiç bir şeyi.
Şurada atıp tutanların Alayı aynı şekilde motor kullanıyordu ilk başta.

Diğer Açıdan bakmayı denesenize: ne güzel artık bu videolar ipek hanım kızımız sayesinde bu işe gönül vermiş veya verecek olan hanım motorcularada hitap edecek. Yollarda daha fazla hanım motor Sürücüsü olsa araç şöförleri motora bakışı değişecek.

Murat bey, söylediklerinize katılıyorum. Bir cinsiyeti beceriksizlikle suçlamak doğru değil, çok iyi araç,motosiklet kullanan bayanlar var. Ama bu arkadaş hakikaten SÜ-RE-Mİ-YOR !. Kendisi 2005 yılından beri motosiklete bindiğini söylemişti , Cbr 125 ile kaza yaptım, Duke 125 ile daha iyi anlaşıyorum dediği bölümde , motosiklete oturuşu,dönüşü,bakışı her şeyiyle falso. Evet hepimiz ana rahminde öğrenmedik, iyi bir sürücü değiliz ama ben çıkıp da koca bir camianın takip ettiği bir ekibe katılmıyorum bildiğimi iddaa ederek. Eşiniz ve siz motosiklette yenisiniz, ve bunu belirtiyorsunuz. Yorumlarınızı beğeniyle takip ediyorum, umarım kazasız belasız kilometreler yaparsınız.

Bu videoda 2 şey dikkat çekiciydi. AEA'ın düşmesi, yine tabi ki LASTİK çok kötü diye çıktı işin içinden. İkincisi ipek hn'ın video incelemesi. Ona çok bir şey demek yanlış olur kanaatimce. Ben motosiklete yeni başlayan biri olsam benim gibi yeni başlayan birinin, işin kurdu olmamış birinin görüşleri daha çok ilgimi çeker. Uzun süre yüksek CC motosiklet kullanmış bir kişiye ybr testi yaptırsanız, bu ne b*ktan motor diyip çıkar işin içinden. Bu YBR nin öyle bir motor olduğu anlamına gelmez. Yeni başlayan, iş amaçlı kullanan adam için en iyi motordur. Yeni başlayan birinin test edip yorum yapması, kullanım kolaylığı ve diğer detayları açısından bence yerinde olmuş. İzleyen bir kızın motosiklete heveslenmesini sağlayabilir. Kendine yakın hisseder.

Şu Barkın Bayoğlu kazalarına dönersek, ben henüz hatalıydım düştüm dediğine şahit olmadım. Yada her hangi bir konuda ben hatalıyım dediğini hiç görmedim. Devrim ve Fuat Beyler ile ayrı düştüğü bir kaç konuda da gördük bu egosantrik vaziyeti. Tutupta AEA nın kişilik melekelerini yargılamak işimiz olmadığından geçelim bu konuyu. Ama özetle, pistten çıkmış düşmüş... MSX ile de o cüssesi ile biraz yavaşken sert viraj almaya çalışıp düşmüştü. Deseydi ki böyle böyle dikkat etmezseniz siz de düşersiniz. Ama yok hayır. O düştüğünde hep lastikler kötü, yollar tu kaka oluyor. Bu antipatik hadiseye dikkat çekeyim dedim. Yoksa iyi adam. Ailecek takip ediyoruz.

DKN

iyi adam ama her zirvenin çıkışı olduğu gibi inişide olucaktır malesef.

Aynen öyle arkadaşım...
İlginçtir ki kimsenin düşünmediğini düşünmüşsün....
İlk yorumu atan arkadaş ,
Kızın bacağımın arasındaki gücü hissettim kelimesini söyledikten sonra ,
Kendi kendine ''ahanda pot kırdım , Keşke söylemesemiydim '' gibi ,
tavrından dem vurmuş...
Öyle namus polisi gibi hemen olaya müdahaleye gerek yok....
Gayet normal , ve esprili bir mesaj olmuş...

Boşu boşuna yatakta , yorganda pire arama kardeş...
Herkesin Eşi, nişanlısı ,kardeşi bacısı, anası var...
Bir tek sen değilsin...
Baştan sona baktım mesajlarına...
Ama inceleme hakkında en ufak bir yorumun yok....
Kendi kuruntularınla insanları zan altına atma boşa...

işte aklı başında bi yorum, teşekkürler.
dediğin gibi adam bize laf çakıyor ama kendisiyle çelişiyor, ilk mesajında ne demişti, "konumuz R25 incelemesi ama konuşulan kız".
önce bi kendi mesajlarına baksa, en çok kim konuşmuş kız hakkında anlayacak :)

işte aklı başında bi yorum, teşekkürler.
dediğin gibi adam bize laf çakıyor ama kendisiyle çelişiyor, ilk mesajında ne demişti, "konumuz R25 incelemesi ama konuşulan kız".
önce bi kendi mesajlarına baksa, en çok kim konuşmuş kız hakkında anlayacak :)

Konuşmayacağım.
Tartışmak bile yersiz.
Yaptığımız şey namus bekciliği oldu.

Yamahanın bu modelini beğendim, hatta siyahını almak istiyordum fakat şimdilik sadece mavisi gelecekmiş, bende siyahımı beklemeye karar verdim, umarım Yamaha siyahını getirmeden fiyatı yükseltmek gibi bir hata yapmaz.

Kardeşim, aranmayalım. Lütfen.
alttan aldıkça, üste çıkmaya çalışıyorsun.
Tamam kardeşim haklısın. Haklısın yani tamam. Bayağı bildiğin haklısın. Uzatma artık da, sus.
Haklı kardeşim benim.

Hocam ben olsam cevap vermeye tenezzül etmezdim.Boşver sen...

şuan an bu motoru satan bayi vs. varmı yada alıp kullanan bilgilendiriseniz minnettar kalırım :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar