Öncelikle merhaba,
Her gün birileri X-Treme Max ile ilgili bilgi almak istiyor,konu açmadan önce konu başlığına göz atarsanız ya da arama yaparak bir araştırma yaparsanız sorularınıza gayet net cevaplar bulacaksınızdır..
Manisa-İzmir arası yolu X-Treme Max gözü kapalı gider.. Üzerinde gelen lastikler çok çok iyi değil ama asfaltta iş görüyor araziye çıkacaksanız arazi lastiği takmanız daha mantıklı olacaktır. Eğer genellikle asfaltta kullanacaksanız Sava marka lastik takan kullanıcılar oldu ve gayette memnun kaldılar.
Evet,Honda'nın servis ağı çok yaygın olabilir ama servise her gittiğinizde cebinize olan etkisini de unutmamak gerekir,ayrıca Honda Servislerinden de çok sayıda şikayetçi olan insanı bu forum içerisinde görebilirsiniz. Buna ek olarak motosiklete yeni adım atıyorsunuz en ufak bir düşüp kalkmada yedek parça ucuzluğu yine size Mondial'in uygun olduğunu gösterecektir.
Mondial ile uzun yolculuklar yaptım bir kere dahi yolda kalmadım,şuan Cbf kullanıyorum ve Cbf Mondial'e göre rüzgardan daha fazla etkileniyor.
Mondial'in motor bloğu cg olduğu için mahallede ki motor tamirciniz bile arızasında size yardımcı olabilir.
Yine de gidin bakın,kullanıcı yorumlarını inceleyin içinize hangisi sinerse onu alın.
Saygılar.