Demok yasiyo hala
Kocaeli mt, denizli mt nin selami varimis..
Demok yasiyo hala
Kocaeli mt, denizli mt nin selami varimis..
http://www.motosiklet.net/forum/son-haberler/141418-kask-ve-yelek-hediyeli-ucretsiz-teorik-motosiklet-egitimi.html
Şu eğitimi Kocaeli'ye getirelim diyorum.
Olur mu ki?
Sayı şartları var bildiğim kadarı ile. Gereken sayıyı toparlayabilirsek neden olmasın.![]()
Kocaeli mt, ne zamanlar toplanip, cay kahve sohbet ediyor
Hiç bir zaman
Genelde burdan tanışıp,kaynaşıyorlar sonra grup,klüp vs olup buralarda yazmıyorlar bi daha.
Ama ben ve Soa Değirmendere sahilde güzel,sessiz,sakin bir kafede oturuyoruz genelde.
Çayı güzeldir,bekleriz![]()
2007 yılında yine kocaeli başligindan birileri kendilerine site kurmuşlardi.sonralari kendi aralarinda parcalanmişlardi.. Simdi o zamanlardan kimseler yok gibi? Özellikle Emrahın vefatından sonra tamamen dagildi kocaeli mt.. Halbuki bir zamanlar ne kadarda guzeldi buralar.
Aynen, KOMOTO filan da buradan organize oldu. Sonrasında siteye uğrayan yok![]()
Rahmetli Emrah abi vefat edene dek o yaz ki organizasyonlar falan çok güzeldi,sonrasında dediğin gibi dağıldı,başka oluşumlar oluştu vs. Hayırlısı artık
Bu arada motosikleti kısmında gördüm. Duke 390'nın hayırlı olsun,hep güzel günlerde bin inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------
Sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden![]()
Uður Ak;3530758' Alıntı:Hiç bir zaman
Genelde burdan tanýþýp,kaynaþýyorlar sonra grup,klüp vs olup buralarda yazmýyorlar bi daha.
Ama ben ve Soa Deðirmendere sahilde güzel,sessiz,sakin bir kafede oturuyoruz genelde.
Çayý güzeldir,bekleriz![]()