[Kocaeli - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Türkiye Turing'e mail attım. Seminer ile ilgili nasıl bir yol izlemek gerekiyor hiç bilgim yok.

E-posta cevabına göre durum şekillenir sanırım.

soa

ben varım 5 10 kişi de toplarız herhalde sağdan soldan modum başkanım bide Kocaeli MT bitmişşşş...... :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kocaeli mt, ne zamanlar toplanip, cay kahve sohbet ediyor

Hiç bir zaman :)

Genelde burdan tanışıp,kaynaşıyorlar sonra grup,klüp vs olup buralarda yazmıyorlar bi daha.

Ama ben ve Soa Değirmendere sahilde güzel,sessiz,sakin bir kafede oturuyoruz genelde.

Çayı güzeldir,bekleriz :)

Genelde burdan tanışıp,kaynaşıyorlar sonra grup,klüp vs olup buralarda yazmıyorlar bi daha.

Ama ben ve Soa Değirmendere sahilde güzel,sessiz,sakin bir kafede oturuyoruz genelde.

Çayı güzeldir,bekleriz :)

2007 yılında yine kocaeli başligindan birileri kendilerine site kurmuşlardi.sonralari kendi aralarinda parcalanmişlardi.. Simdi o zamanlardan kimseler yok gibi? Özellikle Emrahın vefatından sonra tamamen dagildi kocaeli mt.. Halbuki bir zamanlar ne kadarda guzeldi buralar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
2007 yılında yine kocaeli başligindan birileri kendilerine site kurmuşlardi.sonralari kendi aralarinda parcalanmişlardi.. Simdi o zamanlardan kimseler yok gibi? Özellikle Emrahın vefatından sonra tamamen dagildi kocaeli mt.. Halbuki bir zamanlar ne kadarda guzeldi buralar.

Rahmetli Emrah abi vefat edene dek o yaz ki organizasyonlar falan çok güzeldi,sonrasında dediğin gibi dağıldı,başka oluşumlar oluştu vs. Hayırlısı artık :)

Bu arada motosikleti kısmında gördüm. Duke 390'nın hayırlı olsun,hep güzel günlerde bin inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

Aynen, KOMOTO filan da buradan organize oldu. Sonrasında siteye uğrayan yok :)

Sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden :)

Rahmetli Emrah abi vefat edene dek o yaz ki organizasyonlar falan çok güzeldi,sonrasında dediğin gibi dağıldı,başka oluşumlar oluştu vs. Hayırlısı artık :)

Bu arada motosikleti kısmında gördüm. Duke 390'nın hayırlı olsun,hep güzel günlerde bin inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:10 ----------

Sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elimizden :)

Amin sağolasın :)

Uður Ak;3530758' Alıntı:

Genelde burdan tanýþýp,kaynaþýyorlar sonra grup,klüp vs olup buralarda yazmýyorlar bi daha.

Ama ben ve Soa Deðirmendere sahilde güzel,sessiz,sakin bir kafede oturuyoruz genelde.

Çayý güzeldir,bekleriz :)

Haklisiniz, denizli mt de öyle olmuş galiba..

Motosiklet.net olarak üyeler ayrismis iste, aslinda bir nevi iyi olmuş..

soa

Valla biz uğurla gruba karşıyız :D. 10 larca kişi olacağına 3 5 kişi olsun ama sağlam olsun mantığı ile hareket ediyoruz. Ama bu taraflara gelen herkese çaylar şirketten :) sessiz sakin pek kimsenin gelip gitmediği kendi halinde bir kafe var değirmendere de orada kafa dinliyoruz herkesi bekleriz...

kocaelinde satlık bir yzf 125 vardı hafıf hasarlı sahibi buralardamı acaba sanırım dilovası yazıyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar