Ne ayaksınız kardesim siz?

Siteyi uzun süredir takip ediyorum ancak çok girmiyorum. Sebebide her konuda çok bilmişlik taslayan insanları hakir gören dalga geçen zihniyetsiz insanlar.

Ulan herkes anasının karnından motorcu mu doguyor. Genc kardeşlerimizi aşağılayan mı dersin,köpekler üstüne akademik çalışma yapmış abiyi(adını unuttum kusura bakma abi) eleştiren mi dersin. Ki abi akademik bir mevzuda ilim sahibi. Biliyorsan yazarsın,bilmiyorsan izlersin.Kafana silah mı dayıyorlar her konuda bıt bıt yorum yazman için.

Birde binmediği motor hakkında b.k atıp tutanlar varya,onlar ayrı bi memleket anasını satayım. Madem sürmedin ne ötüyorsun ? Zamanında mobiletlerle başladık bu işlere,envayi çeşit makine sahibi olduk bu kadar pervasızca yazan görmedim.

Neyse çok doluyum biladerlerim,abilerim..

Allah yönetime zeval vermesin,bu kadar çeşit adamla uğraşmak zor iş vesselam.

Adam gibi yorum yapanlara hürmetler,tekerinize Mevla taş değdirmeye.:bounce:

Seninle aynı düşünce içerisindeyim sanki çok bilmiş gibi konuşurlar bişey sorarız dalga konusu oluruz neyse sinirlenmicem sakinim :D

Bu yaşanan olaylardan yorumlardan durumlardan dolayı yorum fikir vs yazmak istemiyorum.

Son zamanlarda foruma sadece okuyucu araştırıcı olarak giriyorum.

Normalde öyle çok bilmiş havalarında değilimdir, fakat benim çok iyi bildiğim bir konu hakkında atıp tutanı görürsem verip veriştiririm.

O kadar ince laf sokarım ki, (saygı sınırları içinde) hissetmez bile. Tabii normal de olmaması gerekiyor.

Bir keresinde rampa çıkışı hakkında bir başlık açtım, vay arkadaş sen misin soran. Herkes rampacı çıktı, bende garibim rampayı çıkamayıp AKUT dan yardım bekleyen motorcu :)

Ama ders oldu, artık çok lazım değilse konu açmıyorum.

aynen katılıyorum düşüncelerimi tercüme etmiş arkadaş tebrikler birde şu konnuların altında caps atmalarıda ayrı başladı

Bu adamlarla baş olunmuyor yahu.
Adminin dediği gibi, "yav he he" diyeceksin.

"köpekler üstüne akademik çalışma yapmış abiyi(adını unuttum kusura bakma abi) eleştiren mi dersin. Ki abi akademik bir mevzuda ilim sahibi."

Köpekler üzerine akademik çalışma yapmış abiyi eleştirme densizliğinde bulunmayın. Adam akademik bir mevzuda ilim sahibi nitekim. Zaten forumda akademik bir mevzuda ilim sahibi olan tek kişi de o, geri kalan hepimiz ilkokul terk. Yoksa "öğrencine yazdıklarına göre not ver, kafana göre değil" cümlesini abinin şikayeti üzerine niye kaldırsın ki Lucas, di mi!

Ayrıca Puskevit haklı bence, burada kimsenin kafasına silah dayamıyorlar her konuda bıt bıt yorum yazması için. Ama her yoruma bıt bıt laf yetiştirmek için de kimse kimseye dayamıyor silah. Kimse de bir konuda görüş belirtmek için bir başkasından izin almak zorunda değil.

Hakaret etmedikçe, tehdit etmedikçe, seviyeyi bu topic düzeyine indirmedikçe bırakın isteyen istediğini yazsın.

Aynen katılıyorum bilmeyende atıp tuttuğu için forumu
sık kullanmıyorum

Hep derim,
Bazen "he" deyip geçmek lazým :)

Hocam müdahale bekliyoruz, yemin ederim ki iyi niyetimle kendi yaşadığım sorunları ve çözümlerini gocunmadan yazıyorum orada bile taşlıyorlar. Ya ben sıkıntı çektim başka muzdarip arkadaş varsa yol gösterelim cesaret verelim diyorum yok illa bi dangalak "Aa-uu" yapıyor.
Bazen öyle sinirleniyorum ki bütün gün başımın ağrısı geçmiyor.
Bazen insanları öyle fena dövüyorlar ki (Bunlar kendini entel sananlar) üzülüyorum. Eğitime git diye insanların başını yiyorlar, imkanı olmaya bilir kardeşimizin, bu yüzden kendini sorgulayabilir, morali bozulup devamlılık haline gelebilir. İnsanları taşlamadan önce gerçek yaşantısında problemleri olabileceğini düşünmek gerekir. Unutulmasın ki sanal ortam bile olsa her hakaret her küçümseme insanın aklına yerleşir, ilerleyen zamanda farklı etkileri de olabilir.
Pusuda bekleyip fırsat çıktığında millete sardıran tiplerin aslında kendi yetersizliğini burada bastırma çabasını anlıyorum. Neyin çabası bu neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz? kendinden emin olan biri asla kendi birilerine amaçsızca kanıtlamaya çalışmaz. Yazıktır ayıptır daha da birşey demiyorum.

Siteyi uzun süredir takip ediyorum ancak çok girmiyorum. Sebebide her konuda çok bilmişlik taslayan insanları hakir gören dalga geçen zihniyetsiz insanlar.

Ulan herkes anasının karnından motorcu mu doguyor. Genc kardeşlerimizi aşağılayan mı dersin,köpekler üstüne akademik çalışma yapmış abiyi(adını unuttum kusura bakma abi) eleştiren mi dersin. Ki abi akademik bir mevzuda ilim sahibi. Biliyorsan yazarsın,bilmiyorsan izlersin.Kafana silah mı dayıyorlar her konuda bıt bıt yorum yazman için.

Birde binmediği motor hakkında b.k atıp tutanlar varya,onlar ayrı bi memleket anasını satayım. Madem sürmedin ne ötüyorsun ? Zamanında mobiletlerle başladık bu işlere,envayi çeşit makine sahibi olduk bu kadar pervasızca yazan görmedim.

Neyse çok doluyum biladerlerim,abilerim..

Allah yönetime zeval vermesin,bu kadar çeşit adamla uğraşmak zor iş vesselam.

Adam gibi yorum yapanlara hürmetler,tekerinize Mevla taş değdirmeye.:bounce:

Sevgili puskevit Kardeşim,
Adını unuttuğun akademisyenin adı Orhan Yılmaz, niki zileliorhan. Hakaret edilmediği sürece eleştirinin bence mahzuru yok. Ayrıca yapıcı eleştiriye her zaman açığım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:05 ----------

"köpekler üstüne akademik çalışma yapmış abiyi(adını unuttum kusura bakma abi) eleştiren mi dersin. Ki abi akademik bir mevzuda ilim sahibi."

Köpekler üzerine akademik çalışma yapmış abiyi eleştirme densizliğinde bulunmayın. Adam akademik bir mevzuda ilim sahibi nitekim. Zaten forumda akademik bir mevzuda ilim sahibi olan tek kişi de o, geri kalan hepimiz ilkokul terk. Yoksa "öğrencine yazdıklarına göre not ver, kafana göre değil" cümlesini abinin şikayeti üzerine niye kaldırsın ki Lucas, di mi!

Ayrıca Puskevit haklı bence, burada kimsenin kafasına silah dayamıyorlar her konuda bıt bıt yorum yazması için. Ama her yoruma bıt bıt laf yetiştirmek için de kimse kimseye dayamıyor silah. Kimse de bir konuda görüş belirtmek için bir başkasından izin almak zorunda değil.

Hakaret etmedikçe, tehdit etmedikçe, seviyeyi bu topic düzeyine indirmedikçe bırakın isteyen istediğini yazsın.

Sevgili 40Yapar Kardeşim.
Şu forumda her zaman "motosikletler hakkında genel bilgi ile motosiklet sürüşü konusunda acemi" olduğumu her vesile ile belirtirim. "forumda akademik bir mevzuda ilim sahibi olan tek kişi de o, geri kalan hepimiz ilkokul terk" şeklinde asla düşünmüyorum, bu görüş bana ait değil. Bir kişi çoban ise bile, onun bilgisine ve mesleğine de her zaman saygı duyarım. Kaldı ki saha çalışmaları sırasında çobanlardan çok şey öğrenmişimdir, öğrenmeye de devam edeceğim. Bana niye böyle kızıdığını da bilmiyorum. Hatamı burada açıktan yaz, eğer hatam varsa, buradan özür dilemeye de hazırım. "Hatayı kabul edip, özür dilemesini bilmek erdemdir" sözüne her zaman uymaya gayret ettim.

Son düzenleme:
Sevgili puskevit Kardeşim,
Adını unuttuğun akademisyenin adı Orhan Yılmaz, niki zileliorhan. Hakaret edilmediği sürece eleştirinin bence mahzuru yok. Ayrıca yapıcı eleştiriye her zaman açığım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:05 ----------

Sevgili 40Yapar Kardeşim.
Şu forumda her zaman "motosikletler hakkında genel bilgi ile motosiklet sürüşü konusunda acemi" olduğumu her vesile ile belirtirim. "forumda akademik bir mevzuda ilim sahibi olan tek kişi de o, geri kalan hepimiz ilkokul terk" şeklinde asla düşünmüyorum, bu görüş bana ait değil. Bir kişi çoban ise bile, onun bilgisine ve mesleğine de her zaman saygı duyarım. Kaldı ki saha çalışmaları sırasında çobanlardan çok şey öğrenmişimdir, öğrenmeye de devam edeceğim. Bana niye böyle kızıdığını da bilmiyorum. Hatamı burada açıktan yaz, eğer hatam varsa, buradan özür dilemeye de hazırım. "Hatayı kabul edip, özür dilemesini bilmek erdemdir" sözüne her zaman uymaya gayret ettim.

Ustadim,ben size niye kizayim, tanimam bilmem. Birikiminize de tecrubenize de saygi duyarim. Ekmegini namusuyla alin teriyle kazanan tum forum arkadaslarima da ister coban ister akademisyen ister ogrenci olsun saygi duyulmasi gerektigine inanirim. Zaten forumda bu konuda sorun olmadigini dusunuyorum.

Konu ne olursa olsun, tartisanlar kimler olursa olsun, asgari bir medeniyet seviyesinin korunmasi gerektigine inanirim. Forumda asil sorun bu! Her konuda bit bit yorum yapmak degil. "Forum" burasi "Blog" degil, herkes her konuda "bit bit" yorum yapabilir. Ciddiye alip almamak bizim elimizde. Begenmezsen "he" der sonraki basliga gecersin! Ama o yorumu yaparken kabalasmak, hakaret etmek, ergenlesmek, tartismayi kisisellestirmek vb davranislar gercekten sorun teskil ediyor. Ben esas sorunun gozden kacirilmasina, hatta hakli bir kaygi dile getirilirken bile seviyenin asagi cekilmesine uzuluyorum sadece. Medeniyet, sadece biraz daha medeniyet her seyi cozecek aslinda!

Ne sizle ne de baskasiyla hicbir sorunum yok ustadim. Sadece ilk yorumda sizden bahsedildigi icin konuyu actim.
Saglicakla kalin

Moderatörlere müdehale edin demek biraz saçma çünkü birbirini eleştiren insanlara bişey diyemezsin. Ha iyiyönde kötü yönde ona bişey diyemeyiz ama eleştiri sonuçta

Özelden atarlanan, kıytırık bir sohbeti kişiselleştiren arkadaşlar, bunu yapmazsanız gerçekten çok memnun olacağım :)
Sağlıcakla kalın, tekeriniz düz bassın

Motosikleti
Rsv4+D250
dedikleriniz gibi bende rastladım birkaç konuda yeni olduğum için açtığım konularda ise hiç rastlamadım ama inşallah azalırlar

Ayrıca; şu "yerimizi alalım" dan da vazgeçelim diyorum. Sonuçta sözlük değil burası, edit yapılamıyor bir süre sonra :rendeer:

Mesele motorcu doğup doğmamak değil arkadaş,insanların sitemi allah'ın sana kullan diye verdiği beyni,niye kullanmadığın konusunda.Tepeye Arama butonu koymuşlar,her markaya ayrı sayfa açmışlar üşenmeden.İnsanlar bu kadar yazı yazmış ama sen direk hiçbirine bakmadan ve emeğe saygı duymadan yeni konu butonuna abanıp ortalığa çöplüğe çeviriyorsun.Kardeş buda hak yemektir,emeğe saygısızlıktır kimse kusura bakmasın.Bana göre de bu insanlar uğraşan insanları hakir gören,zihniyetsiz insanlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar