- Konu Yazar
"köpekler üstüne akademik çalışma yapmış abiyi(adını unuttum kusura bakma abi) eleştiren mi dersin. Ki abi akademik bir mevzuda ilim sahibi."
Köpekler üzerine akademik çalışma yapmış abiyi eleştirme densizliğinde bulunmayın. Adam akademik bir mevzuda ilim sahibi nitekim. Zaten forumda akademik bir mevzuda ilim sahibi olan tek kişi de o, geri kalan hepimiz ilkokul terk. Yoksa "öğrencine yazdıklarına göre not ver, kafana göre değil" cümlesini abinin şikayeti üzerine niye kaldırsın ki Lucas, di mi!
Ayrıca Puskevit haklı bence, burada kimsenin kafasına silah dayamıyorlar her konuda bıt bıt yorum yazması için. Ama her yoruma bıt bıt laf yetiştirmek için de kimse kimseye dayamıyor silah. Kimse de bir konuda görüş belirtmek için bir başkasından izin almak zorunda değil.
Hakaret etmedikçe, tehdit etmedikçe, seviyeyi bu topic düzeyine indirmedikçe bırakın isteyen istediğini yazsın.
Sayın 40 yapar kardeş/ağabey
Demek istiyorum ki sen bir mevzuda okumuşsun,ilim irfan sahibi olmuşsun. Misal tıp. Diyorsun ki motorcular su mevzularda dikkatli olmazsa ilerleyen dönemlerde sıhhatlarini kaybedeler. Bunu ilmen birikiminle destekleyen bir yazı olarak yazmışsın,elemanın biri diyor ki o iş oyle olmaz.
Kalkıp sana mütehassıs olduğun alanda caka satıyor. Ben buna ayar oluyorum. Halbuki adam kulaktan dolma fikirli.
Orhan ağabey ornegi bu sebeptendi. Hürmet ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
Sayın pnongrata ağabey/kardeşÇok doğru tespitler. Öneriniz nedir ?
Seviyeli olmak ve haddini bilmek tüm mevzuları çözer aslında. Kişi kendini bilmeli başta,sonrası geliyor. Bence bu tip hususlarda yöneticiler dürtülmeli. Suna dikkat ettim. Forumda bilgi içeren yazılar 10 kere okunuyorsa abuk subuk yazılar 1000 kere okunuyor. Yonetim bi yerini parçalasa uye portfoyu düzelmedikçe bu işler yoluna girer mi bilemiyorum
Hürmet ederim.
Mesele motorcu doğup doğmamak değil arkadaş,insanların sitemi allah'ın sana kullan diye verdiği beyni,niye kullanmadığın konusunda.Tepeye Arama butonu koymuşlar,her markaya ayrı sayfa açmışlar üşenmeden.İnsanlar bu kadar yazı yazmış ama sen direk hiçbirine bakmadan ve emeğe saygı duymadan yeni konu butonuna abanıp ortalığa çöplüğe çeviriyorsun.Kardeş buda hak yemektir,emeğe saygısızlıktır kimse kusura bakmasın.Bana göre de bu insanlar uğraşan insanları hakir gören,zihniyetsiz insanlar...
Evet saygıdeğer abim/kardeşim
Arama tusu vs kullanılmalı. Sana hak veriyor ve hürmetlerimi sunuyorum.