[Kocaeli - MT]

Kocaeli İl Temsilcisi
Adam korna çalınca sen sandım =) izmitte bi müh. firmasında 8-8 çalışıyorum,eve dönünce o yorgunlukla belki sahile inip bi çay içip geri eve kaçıyorum :/ inşallah biyerlerde denk geliriz de tanışırız =)

Kısmet diyelim artık , bir ara Orhan abiyide alıp bi turlama yapmak lazım . :)

kocaeli mt nin bayramını içten kutlarım hayırlı bayramlar...:)

Teşekkür ederiz Mevlüt abi , Kocaeli il temsilcisi olarak bende Yalova Mt'yi kutluyorum . :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Arkadaşlar herkese kazasız belasız sürüşler dilerim , yarın İzmit merkez Anıtpark'ta heykelin orada ufak bir buluşmaya yapacağız saat 20:00'de . Bütün sayfa davetlidir . Bize ulaşıp gelmek isteyenler , bana mesaj yoluyla veya telefon numaramdan arayayıp ulaşabilirsiniz. 541 586 53 83 veya 0538 818 8801.

Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim . :)

Son düzenleme:
ya arkadaşlar İzmit' te AGV - Nolan Kask, Alpinstar-Revit Mont satan önerebileceğiniz yer neresi var

sanırım kış dolayısıyla buralarda sakın Ezio41 hocam özele bir şey sormustum size.yardımcı olabılırsenız sevınırım

soa

demok ney lan ne saçma işler yaaaa lan arabayla ne kaydım ne kaydım motorla çıkılır mı la. arabayı düz tutamadım. motor diyo :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
demok ney lan ne saçma işler yaaaa lan arabayla ne kaydım ne kaydım motorla çıkılır mı la. arabayı düz tutamadım. motor diyo :D

İşin zevki orda,hem eğleniyorsun,hemde korkudan bütün bildiğin duaları okuyorsun.

Çift dikiş yani :)

Kocaeli İl Temsilcisi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar