[Kocaeli - MT]

Kocaeli İl Temsilcisi
Biz neden daha önce çıkmadık ki araziye :D Şehir içinde manyağıyla,trafiğiyle bos yere ugrasıyor musuz :p

Bu arada bulusmalar ne zaman sayın temsilcim :p

Bayramın 1. günü ufak bi buluşma yapabiliriz . O zaman izinli olacağım . :) Onun dışında haftada bir gün belirleyecez artık bakalım . :mrgreen:

ben motosiklete yeni başlayacağım ama sport tarzı istiyorum 16 yaşında amcamın kawasaki z750 ye binmiştim ve şimdi hangi motosiklet almalıyım

Kocaeli İl Temsilcisi
ben motosiklete yeni başlayacağım ama sport tarzı istiyorum 16 yaşında amcamın kawasaki z750 ye binmiştim ve şimdi hangi motosiklet almalıyım

Sport tarz istiyorsan başlangıç için , Honda cbr 125 r öneririm . Tabi ehliyetini almak kaydı ile . :wiinkk:

https://www.facebook.com/pages/Kocaeli-Motosiklet-Klubu/326679814133350?notif_t=page_new_likes

sayfamıza yardım kocaeli motor kulubu

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

eğer honda cbr 125r alıcaksanız lastıklerini hemn deiştirin derim

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:55 ----------

cbr 125r den fıtfıtı ses çıkıyor 2 yıl ehliyetsiz amcamla birlikte kapalı alanda z750 kullanmıştım sesi düzgün birşey arıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:13 ----------

https://www.facebook.com/pages/Kocaeli-Motosiklet-Club/326679814133350?ref=hl

kocaeli motosiklet club

Kocaeli İl Temsilcisi
[/COLOR]cbr 125r den fıtfıtı ses çıkıyor 2 yıl ehliyetsiz amcamla birlikte kapalı alanda z750 kullanmıştım sesi düzgün birşey arıyorum

Sen çok yanlış yere geldin o zaman ... Ehliyet almadan hiç bişey alma . Z750 alabilmen için de önce 125 250 cc arasında en az 20.000 , 30.000 km tecrüben olması lazım .

haklısın sizin dediğiniz gibi yapacagım pekş bu honda cbr250 ye abartı egsoz iyimidir

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:49 ----------

kocaelide ekipmanları alabileceğim yerler varmı acaba ?

Yav gençler nasılsınız? uzun bir aradan sonra tekrar merhaba diyim hepinize keyifler nasıl? Askerlik iş güç derken çok aksattım buraları valla askere giderken motorlarıda satınca üzüntüden girmez oldum :pale: tekrardan aranızda olmak güzel şuan motorum yok malesef ama kışa doğru fiyatlar inice alacam inşallah :cherry: ama karar vermekte zorlanıyorum motorsuz kalmak çok kötü bişiymiş Allah kimsenin başına vermesin :mrgreen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Çarşamba günü yağmur yağarken kandıra sapağının orda imperial park otel tarafına giden senmiydin? Ben geçitin altında yağmurdan saklanıyordum, kafasında kameralı bi cbf geçti korna çaldı. dedim acaba bu ezio41 midir =)

Yok hocam o ben değildim :) Ama bulusmak istersen tanışma babinda buluşup gezebiliriz :)

Yok hocam o ben değildim :) Ama bulusmak istersen tanışma babinda buluşup gezebiliriz :)

Adam korna çalınca sen sandım =) izmitte bi müh. firmasında 8-8 çalışıyorum,eve dönünce o yorgunlukla belki sahile inip bi çay içip geri eve kaçıyorum :/ inşallah biyerlerde denk geliriz de tanışırız =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar