Bir motosikletten beklenti nedir ?
Megelli alırsın 7.000 TL 'ye koyarsın ilana 7.000TL 'ye o fiyattan satılana kadar beklersin, bizim Türk Milleti almış adam benim gibi 6,500'e verecek motosikletini 5,000'e yazık günah.
1- Hem piyasası düşüyor,
2- Hemde insanlar gözündeki itibarı düşüyor.
O yüzden bende satıyorum motosikletimi ( İlan verme hakkım bitti, 1 Ocak itibari ile tekrar ilanı yayına alacağım. ) fakat ben eğer aldıysam 6,500 neden zararla satayım bu motosikleti 5,000 'e ? Acil bir ihtiyacım vardır, ilaç alacak olurum, ameliyat olacak olurum tamam ver gitsin. Bunun dışında gerçekten o fiyatlara bırakılmaz bana kalırsa KAZA YAPMIŞ BİR MEGELLİ BİLE OLSA ! Benim acil ihtiyacım yok ve 6,500TL 'den 1 Kuruş dahi aşağıya vermem makinemi.
Benim motosikletim şuanda ortalam 9,700 küsür. Satmamın da TEK SEBEBİ HAVA ŞARTLARINDA KULLANAMIYOR Olmam. Ha eğer ki kış boyu satılmazsa zaten yaza bana 7,000TL Veriyorum ver deseler de vermem

Ben Megelli üzerinde motosikleti öğrendim, bilmediğim bir dünyaya adım attım, gözüm kapalı aldım düşünün ki o kadar yorumlara rağmen ve 2,250 kilometre de aldım 7.000 Km devirdim bir o kadar da deviririm yaz boyu.
Birazda kararsızım satmakla satmamak arasında, bu motosikletimin bir sorunu yok tertemiz herşeyiyle hemde. Zinciri değiştirdim, balatalar değişti, yağ değişti. Bunu satarsam bir sonraki yaza alacağım motosiklet gerçekten bunun gibi sorunsuz olur mu diye korkuyorum

O yüzden çok git geller yaşıyorum...