Temiz bir rks bakabilirsin. 2013 10 bin kmye kadar pazarlıkla 2500-3000 arası alabilirsin. Kalan miktarla da ekipman ve sigorta işini halledersin. Unutma ekipman ve sigorta olmadan yola çıkamazsın.
Bunun dışında mondial mh 125 drift bakabilirsin. Ben rks bakıyordum, uygun fiyata bulamamıştım mondiale yönelmiştim. Son anda çok uygun fiyata bir rks buldum o yüzden aldım, yoksa kesinlikle mh 125 drift alacaktım. Mh drift tam başlangıç motoru, az yakar, sağlamdır, parçası bol ve ucuz. Ve mh drifti rksden daha ucuza alabilirsin, kalanla da başka bir ihtiyacını giderirsin.
Ekipman bütçeni belirle, sigortayı 300 tl olarak düşün, bunları bütçenden çık ve o kalan miktara göre motor bak.
Benim de 4 bine yakın masrafım oldu sanırım. Bak yazayım,
2400 tl motor,
200 tl lastikler,
150 lira bakım-düzeltmeler,
200 tl çanta-çanta demiri,
350 tl sigorta,
800 tl ekipman,
Etti sana 4000 zaten :cat:
Bunun dışında mondial mh 125 drift bakabilirsin. Ben rks bakıyordum, uygun fiyata bulamamıştım mondiale yönelmiştim. Son anda çok uygun fiyata bir rks buldum o yüzden aldım, yoksa kesinlikle mh 125 drift alacaktım. Mh drift tam başlangıç motoru, az yakar, sağlamdır, parçası bol ve ucuz. Ve mh drifti rksden daha ucuza alabilirsin, kalanla da başka bir ihtiyacını giderirsin.
Ekipman bütçeni belirle, sigortayı 300 tl olarak düşün, bunları bütçenden çık ve o kalan miktara göre motor bak.
Benim de 4 bine yakın masrafım oldu sanırım. Bak yazayım,
2400 tl motor,
200 tl lastikler,
150 lira bakım-düzeltmeler,
200 tl çanta-çanta demiri,
350 tl sigorta,
800 tl ekipman,
Etti sana 4000 zaten :cat: