Arkadaşlar ve abilerim iyi günler bende Titanic ile 1000 km bu gün doldurdum 0 almıştım çokta memnunum tek arıza vermedi şimdiye kadar kim ne derse desin hem ucuz hem yakışıklı hem performanslı.Motor lakin tekerleri atın çöpe rezalet üstündekiler. şimdi ise nişanlım ile.motora binmeye başladık arkada rahat olsun diye 3 lu çanta takımı istiyorum yaslanilabilen sağlam bişey önerileriniz varmıdır birde elcik koruması takilabiliyormu bu motosiklete endurolardaki gibi yardım ederseniz çok sevinirim
Ben bugun soft yan canta taktim, arkada topcase im vardi ama kilidi kirildi. Ben de yerini yan soft canta ile doldurdum.
canta demirine ihtiyacin var bir arka bir de yan. Arka 45 tl, yan demir de 67 tl idi yanilmiyorsam. istersen ben arka demiri sana 30 tl ye verebilirim, artik ihtiyacim yok.
veya imalatcisindan almak istersen sahibinden'de ilanlari var. Aydindan gonderiyorlar.
Bugun elcik koruma da baktim ancak gidonumuz oldukca dar, saniyorum sadece distan gelen kose korumalar olur, ben de takipteyim ariyorum.