Merhaba arkadaşlar,
172 sayfanın hepsini gezmedim açıkçası tek tek bakmak biraz deli işi geldi ki çok fazla vakti olan bir insan değilim, affınıza sığınarak 2 sorum olacak.
1- Hava filtresinden çıkıp karbüratöre giren bir hortum var bunu nereden bulabilirim? yada benzer bulabilir miyim? (müşteri hizmetlerini aradım mail attım cevap alamadım telefonu bile açmıyorlar ki bir kaç parça daha soracağım)
2- Arka teker üstüne takılan çamurluklar var http://www.prodease.com/admin/Upload/Product/Display/Large/634931545774752062_200ns.JPG
Bunlardan bizim oğlanlara uyanı var mıdır? yada uydurabilir miyiz? yani kaynak vs ile.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba,
Asya as200gy motorum var, aldığımda egzoz üzerinde bir boru var çıkıntılı (katalizör deniyor sanırım emisyonla ilgili bir şeymiş galiba), buna ait hortum yok, bunun tam olarak işlevi nedir? birde oradaki hortum nereye bağlanıyor, çıktığı yer belli ama nereye girecek bilmiyorum. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
Bu arada yukarıda bir arkadaş hava filtresi ile ilgili bir şey sormuş, ben direk hava filtresini değiştirdim 20 lira bir şey, bulabiliyorsun yani komple seti, hortumu için hiç uğraşma derim.
Motorun kompresyonuyla bir alakası yok o geri dönüşüm mekanizmasının,
Direk egzoz macunu ile kapatabilirsin onu.
biraz bastan baslayıp okusaydın onun hem ne işe yaradığını hemde iptal eden kişilerin aldığı neticeleri görebilirdin bu arada.
GaCCaLL cevap için teşekkür ederim, bilmediğimden soruyorum cahillik işte
Peki motor neden kompresöre binmez, gaz veriyorum 10 sn sonra falan rölantiye düşüyor, bir şeyler eksik ve ben öğrenmek istiyorum, açıkçası ustaya falanda götürmek istemiyorum şuan masraf çıkartsın istemiyorum. bilmediklerimi öğreneyim, ustayla da, daha rahat konuşabilirim, yada İstanbul'da bu motoru ustaya götürüp, abi bu adam işinin piri diyebilinen bir usta var mı?
GaCCaLL cevap için teşekkür ederim, bilmediğimden soruyorum cahillik işte
Peki motor neden kompresöre binmez, gaz veriyorum 10 sn sonra falan rölantiye düşüyor, bir şeyler eksik ve ben öğrenmek istiyorum, açıkçası ustaya falanda götürmek istemiyorum şuan masraf çıkartsın istemiyorum. bilmediklerimi öğreneyim, ustayla da, daha rahat konuşabilirim, yada İstanbul'da bu motoru ustaya götürüp, abi bu adam işinin piri diyebilinen bir usta var mı?
Bu konuda görmeden yorum yapmak imkansız görerek bile olamayabiliyor bazen misal haftasonu erro arkadaşın motoru ile uğraştık değiştirmediğimiz bir karburatör kaldı senin anlatımına da bakaraktan ya gaz kolun takılı kalıyor yada karburatörle ilgili bir sıkıntın var.
Benim aklıma daha kötüsü geliyor, acaba turbo besleme mantığı ile, arkadaş gaza asılıp bişeylerin dolmasını filan bekliyor olmasın?
Kompresyon olayı sürüşte iken, vites düşümlerinde meydana gelir daha çok o şekilde hiss edilir, zevk veren yahut arzulanan bir durum değildir, sık yapılmamalı, bir nevi motor freni gibi düşünün , ancak olması bilinir ise , sahibinin hoşuna gider sebeben kaçak göçek olmayıp nispeten sağlıklı bir motor işaretidir, bildiklerim bundan ibaret.
selam beyler,
bir şey daha farkettim manifold üzerinde bir delik var, oradan hava alıyor ve doğal olarak patatese bağlıyor motor çalışırken, parmağımla tıkadığım zaman gayet güzel çalışıyor. monifoldun örnek resmini paylaşıyorum http://www.motosikletsepeti.com/Images/Urun/08112014135136.jpeg
orada bulunan metal çubuk sanırım kırılmış, peki bu metal çubuğa bağlı bir hortum olacaksa nereye bağlanması gerekiyor? ben yeni monifoldu aldığım zaman böyle çubuklu olandan mı alayım yoksa tamamen düz kapalı olan bir manifold mu almalıyım? Çubuklu olanında alırsam nereye bağlamalıyım?
merhaba arkadaşlar.