Dukede kronik problem
ben sakin kullanan biri olarak 4 kere değiştirdim
bütün gün amele gibi çalışmış ve saatin de etkisiyle, ekranın başında sadece yazarak bu kadar anlaşabiliyorum demekki. benim algım kaymış, kusura bakmayın.
niçin duke 200ün absye ihtiyacı olmadığınıda hala anlayamıyorum bu arada. ben o olmasaydı baya baya gebermiştim bir kaç defa. gerçi ben apaçi gibi önce motor alıp sonra ehliyet alanlardanım. eğitimi, motor kullanmayı öğrendikten ve ehliyet aldıktan sonra aldım. Eğitimsiz benim kadar zır cahil bir motora başlayan arkadaş varsa bari ABSli alsında sevgilisine, anasına, kardeşine Allah onu bağışlasın.
herkese iyi forumlar, iyi geceler
Dukede kronik problem
Keçeler yağ kaçırdı 4 kez değiştim
Amortisör içinde hatalı bir parçadan dolayı senin keceler yağ kaçırmıştı yanlışmı hatırlıyorum yoksa, hata Ahmet abiylede konuşurken bahsetmiştim kendisi dedi ya uç kuruşluk parca aklımıza gelmedi hatalı üretim olduğu değiştirdikten sonra öyle bir sorun yaşadınmı? Yaşamadın diye hatırlıyorum.
İlk motorum olucağı için fazla olmaz mı? Hoş söyleğiniz motor hakkında bir fikrim yok ama[/
Üzerinde kawasaki yazması yeterlidirbizimde bilgimiz yok yeni geldiler zaten, ktm ile arsında fazla bir fark yok. başlangıç motoru olabilir bence istanbul'da oturuyorsan eğitim veren yerlerde bol
İlk motorum olucağı için fazla olmaz mı? Hoş söyleğiniz motor hakkında bir fikrim yok ama[/
Üzerinde kawasaki yazması yeterlidirbizimde bilgimiz yok yeni geldiler zaten, ktm ile arsında fazla bir fark yok. başlangıç motoru olabilir bence istanbul'da oturuyorsan eğitim veren yerlerde bol
Ktmden vazgeçiceğimi sanmıyorum ama yine de bakıcam vaktim olduğunda.
önemli bir ihtimali unutmuşum, amortisör keçesinin patlamasının bir sebebi de, motorla teker yapmak, sadece amortisöre de zarar vermez, bu tür ilanlardan uzak durmakta fayda var
İlanda motorun sorunundan bahsedilmiyor zaten,sahibi de yeni fark ettiğini söyledi ama telefon konuşmasında 12.600 olan motoru 12.000'e veririm demişti.ilanda fiyatı hemen güncellemiş.motorun sorununu da güncelleyebilirdi.pek olumlu bakmadım açıkçası.