Aynı ilan mega foto olarak bak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Egzoz borusunu kast ediyorum. Zaten sol tarafta.
Sıkıştırmasan kararmıyor. Benim ilana baktıysan 15065 km oldu benim motor kararma yok.
Bu sitede 26-11-2008 yılında yazılan bir yazıda, yapılan açıklama
Not Mesajı:
Genelde o bölgedeki renk değişiklikleri, metalin, çok kısa sürede çok yüksek ısı değişimine maruz kalmasından olur...yani, motora ısınması için zaman vermeden çok yüksek devire çıkıp seyir etmek böyle bir durumun birinci şüphelisidir...
2. el motor bakarken, motor sahibinin motorunu ısıtmak ve ilk bir kaç km sakin kullanmak gibi bir alışkanlığı olmadığına yorarım...
tabıkıde sıkıstırmazsan kararmıyorda 3.000 km de aleti ne kadar sıkıstırırsında sımsıyah yaparsın sorusuna dayarsın 10.000 devire öle gıdersın hep dıye cevap verıyorum kendı kendıme =) yalnız senın ilanı buldumda o egzoz borusu yenı mı ?? hiç kullanılmamış gibi duruyo cunku o sarılık sıfır motorlarda oluyor.
179982262
Bu benim motorun ilan nosu.
2011 Model 2012 den beri trafikte ve yaz kış kullanmaktaym.
Görüntü itibariyle 3000km deki bir motorun 12.000KM deki bir motorla neredeyse aynı olması bana garip geldi.
Hatta benim egzoz borum azdaha temiz sanki.
Ayrıca ilandaki motorun lastikleri kabak gibi duruyor.
Acaba teker mi yaktı hava olsun diye? diye düşünmeden edemiyorum çunkü motor henüz 3.000 Km de.
Motoru sabri abiye gösterdik zaten 20 dakikalık bir sohbetimiz oldu.ilanda ki motor pek içime sinmedi.abssiz duke 200 almayı düşünüyorum.bu arada görüşleriniz için teşekkürler,iyi forumlar.
ya ABS çok gerekli değil ne demek? böyle bir özellik artık fabrika çıkışı standart olacak her motorda. aç kapa yapılabiliyor bu arada duke200 ABS modelinde. istemiyorsan absyi kapat.
alın izleyin izlemediyseniz abs ne kadar işe yarıyormuş?
http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA
link: http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA
Motorun ekranında servis uyarısı varmış sabri usta görmedin mi bunu demiş sanırım ordan yola çıkarak servise gitmediğini söyledi yanlış olmasın.kampanya varmış 12.500 müş plaka masrafıyla herhalde 13.100ü buluyo orda böyle konuştuk.baktım şimdi şansınıza ekstralarla o fiyata iyi almışsınız.bana da denk gelse balıklama atlarım. sırf lastik değişimi için 13.290 kilometrede ki motora 13.000 istiyolar km ile fiyatı yarıştırıyolar galiba anlamadım gitti
Abs konusunda pek bilgim olmadığı için ustanın yorumunu söylüyorum.elbette ki absyi oraya süs olarak koymadılar.
şampiyon, sen niçin asıl sakin bir insana "sakin ol" diyorsun? Ben onu anlayamadım. =)
1- Yukarıda ki yorumları okuyarak bir yorum attım ben.
2- "ABS'ye çokta gerek yok" gibi bir düşünce zaten başlı başına yanlış. Ne kadar önemli bir teknoloji olduğunu seninle tartışmıyacağım sonunda hemfikir olacağız zaten..
3- Sene olmuş neredeyse 2015 ve göreceksiniz bütün bu büyük firmalar ABSyi standart hale getirecek bir kaç seneye
istersen ben susayım hiçbirşey yazmayayım, sen de kendini boşuna tekrarlamak zorunda kalma, ne dersin? yani fikir paylaşma, edinme platformunda bende izleyici kalayım. azıcık egonu dizginle lütfen..r: