Ktm duke 200 amortisörün yağ kaçırması

Aynı ilan mega foto olarak bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Egzoz borusunu kast ediyorum. Zaten sol tarafta.

Aynı ilan mega foto olarak bak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

Egzoz borusunu kast ediyorum. Zaten sol tarafta.

anladım hangı boruyu kast ettıgını sımdı ben sabahdan beri egzoz çıkısına bakıyorum diyorum ne var ki bunda gri ve siyah boru içindeki. normalde altın sarısından daha koyu bi rengi vardır o borunun.

Sıkıştırmasan kararmıyor. Benim ilana baktıysan 15065 km oldu benim motor kararma yok.

Sıkıştırmasan kararmıyor. Benim ilana baktıysan 15065 km oldu benim motor kararma yok.

tabıkıde sıkıstırmazsan kararmıyorda 3.000 km de aleti ne kadar sıkıstırırsında sımsıyah yaparsın sorusuna dayarsın 10.000 devire öle gıdersın hep dıye cevap verıyorum kendı kendıme =) yalnız senın ilanı buldumda o egzoz borusu yenı mı ?? hiç kullanılmamış gibi duruyo cunku o sarılık sıfır motorlarda oluyor.

Bu sitede 26-11-2008 yılında yazılan bir yazıda, yapılan açıklama
Not Mesajı:
Genelde o bölgedeki renk değişiklikleri, metalin, çok kısa sürede çok yüksek ısı değişimine maruz kalmasından olur...yani, motora ısınması için zaman vermeden çok yüksek devire çıkıp seyir etmek böyle bir durumun birinci şüphelisidir...
2. el motor bakarken, motor sahibinin motorunu ısıtmak ve ilk bir kaç km sakin kullanmak gibi bir alışkanlığı olmadığına yorarım...

Bu sitede 26-11-2008 yılında yazılan bir yazıda, yapılan açıklama
Not Mesajı:
Genelde o bölgedeki renk değişiklikleri, metalin, çok kısa sürede çok yüksek ısı değişimine maruz kalmasından olur...yani, motora ısınması için zaman vermeden çok yüksek devire çıkıp seyir etmek böyle bir durumun birinci şüphelisidir...
2. el motor bakarken, motor sahibinin motorunu ısıtmak ve ilk bir kaç km sakin kullanmak gibi bir alışkanlığı olmadığına yorarım...

sana katılıyorum kesinlikle. yola cıkmadan önce motor en az 5 dakıka kendı kendıne calısmalıdır rolantıde. gaz verılmemelidir heleki scooterlarda otomatik şansumaz oldugu ıcın sanzumanı zamanla yer.

ki ktm nin hararet göstergesi H harfıne 3-4 cızgı mesafede calısır saglıklı bır bıcımde.

tabıkıde sıkıstırmazsan kararmıyorda 3.000 km de aleti ne kadar sıkıstırırsında sımsıyah yaparsın sorusuna dayarsın 10.000 devire öle gıdersın hep dıye cevap verıyorum kendı kendıme =) yalnız senın ilanı buldumda o egzoz borusu yenı mı ?? hiç kullanılmamış gibi duruyo cunku o sarılık sıfır motorlarda oluyor.

Orjnal fabrikanın taktığı.
Hep satmayacak gibi kullandım :)hata satılık ilanı koyduktan sonra bile elçik, radyatör koruma aldım. :)

179982262
Bu benim motorun ilan nosu.
2011 Model 2012 den beri trafikte ve yaz kış kullanmaktaym.
Görüntü itibariyle 3000km deki bir motorun 12.000KM deki bir motorla neredeyse aynı olması bana garip geldi.
Hatta benim egzoz borum azdaha temiz sanki.
Ayrıca ilandaki motorun lastikleri kabak gibi duruyor.
Acaba teker mi yaktı hava olsun diye? diye düşünmeden edemiyorum çunkü motor henüz 3.000 Km de.

179982262
Bu benim motorun ilan nosu.
2011 Model 2012 den beri trafikte ve yaz kış kullanmaktaym.
Görüntü itibariyle 3000km deki bir motorun 12.000KM deki bir motorla neredeyse aynı olması bana garip geldi.
Hatta benim egzoz borum azdaha temiz sanki.
Ayrıca ilandaki motorun lastikleri kabak gibi duruyor.
Acaba teker mi yaktı hava olsun diye? diye düşünmeden edemiyorum çunkü motor henüz 3.000 Km de.

senınkı ıyı duruyor zaten. ayrıca aynı motor ıcın 2 ılan var. böle durumlarda ıcıme hep şüphe düşer benim. km düşürülmüş bile olabilir. gerçi bunu yetkili servis kayıtlarından öğrenirsin.

içinin rahat etmesini istiyorsan ya karaköyde ahmet usta var benım ktm lere hep o bakıyor. yada hasanpaşa spormotoda sabri usta var.ikiside direk söyler zaten al veya alma diye. bizim bugun aldıgımız duke200 ahmet ustanın müşterisinin motoruydu direk al dedi aldık =) ama tabı bundan önce bızde motor ınceledık vs vs

Motoru sabri abiye gösterdik zaten 20 dakikalık bir sohbetimiz oldu.ilanda ki motor pek içime sinmedi.abssiz duke 200 almayı düşünüyorum.bu arada görüşleriniz için teşekkürler,iyi forumlar.

Motoru sabri abiye gösterdik zaten 20 dakikalık bir sohbetimiz oldu.ilanda ki motor pek içime sinmedi.abssiz duke 200 almayı düşünüyorum.bu arada görüşleriniz için teşekkürler,iyi forumlar.

çok iyi yapmıssınız sabri ustaya göstererek. peki sabri usta ne dedi motor için bu arada ?? onuda yazarsan cok sevınırm en azından alıcak baska arkadas olursa burda söylerizde.

Motor daha önce hiç servise gitmemiş,bakımı falan yapılmamış dedi.burda daha önce 9.000-10.000 arası sattık o kadar verilmez dedi.onu almak yerine abssiz al,abs çok gerekli bir şey değil zaten dedi.bende o yüzden abssiz sıfır almayı düşünüyorum bana da mantıklı geldi.

belkı başka ktm servısıne gıtmıs olabılır örnegın ahmet ustada bakıma gıren motor sabrı ustanın sıstemınde cıkmıyor malesef. sabri ustada benım kafada abssiz al demiş :) ama sıfırı suan 13500 tl dıye bılıyorum ve 2015 modeller gelıyo bence bıraz bekle hemen alma sıfır derim ben sana. hem yazık fazla para verıceksın hemde 2014 2. eller 11 bınlerde abssız model ıcın soluyorum emın ol tertemız motorlar oluyo. ki yazdım ben bugun aldım duke 200 2014 model 1500 km de. resımlerıde forumda mevcut konusnu actım.

ya ABS çok gerekli değil ne demek? böyle bir özellik artık fabrika çıkışı standart olacak her motorda. aç kapa yapılabiliyor bu arada duke200 ABS modelinde. istemiyorsan absyi kapat.
alın izleyin izlemediyseniz abs ne kadar işe yarıyormuş?

http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA

link: http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA

Motorun ekranında servis uyarısı varmış sabri usta görmedin mi bunu demiş sanırım ordan yola çıkarak servise gitmediğini söyledi yanlış olmasın.kampanya varmış 12.500 müş plaka masrafıyla herhalde 13.100ü buluyo orda böyle konuştuk.baktım şimdi şansınıza ekstralarla o fiyata iyi almışsınız.bana da denk gelse balıklama atlarım. sırf lastik değişimi için 13.290 kilometrede ki motora 13.000 istiyolar km ile fiyatı yarıştırıyolar galiba anlamadım gitti

Abs konusunda pek bilgim olmadığı için ustanın yorumunu söylüyorum.elbette ki absyi oraya süs olarak koymadılar.

Son düzenleme:
ya ABS çok gerekli değil ne demek? böyle bir özellik artık fabrika çıkışı standart olacak her motorda. aç kapa yapılabiliyor bu arada duke200 ABS modelinde. istemiyorsan absyi kapat.
alın izleyin izlemediyseniz abs ne kadar işe yarıyormuş?

http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA

link: http://www.youtube.com/watch?v=dJ_UkAFW6cA

neden sakin olmuyorsun kı bız senle bunu tartıstık zaten =) ben duke 200 ıcın ben abssiz alırım dıyorum kımseye abslı alma demıyorum ki. hatta gecen gun sana bunu yıne yazdım yıne yazıyım eski 390 absli - 690r- fazer8 ikisinide güncel kullanıyorum ve absli modeller. biliyorum abs nın ne işe yaradıgını zaten merak etme. ben 200 duke ıcın abssız alırdım dıyorum ki bugunde abssızını aldık kız arkadasım ıcın. buda benım tercıhım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:45 ----------

Motorun ekranında servis uyarısı varmış sabri usta görmedin mi bunu demiş sanırım ordan yola çıkarak servise gitmediğini söyledi yanlış olmasın.kampanya varmış 12.500 müş plaka masrafıyla herhalde 13.100ü buluyo orda böyle konuştuk.baktım şimdi şansınıza ekstralarla o fiyata iyi almışsınız.bana da denk gelse balıklama atlarım. sırf lastik değişimi için 13.290 kilometrede ki motora 13.000 istiyolar km ile fiyatı yarıştırıyolar galiba anlamadım gitti

Abs konusunda pek bilgim olmadığı için ustanın yorumunu söylüyorum.elbette ki absyi oraya süs olarak koymadılar.

ilk başta kontagı actıgında abs kontrol amaclı yanıyor. ben o zannettım onu. herneyse boşver işte uzak durucan ondan :) işte bende onu demek ıstedım sana merak etme 11-11.500 arası ktm duke 200 bulursun 2014 bence sıfır alma bu yuzden dedım. ama sen dıyorsankı ıcım rahat etsın ılk ben kullanıyım falan butcende varsa eyvallah saygı duyarım.

bu arada bakın bıdaha yazıyorum. ben duke 200 - duke 390 abs kullandım ve suandada duke690r abs ve fazer 8 abs kullanıyorum. abs nın ne kadar yararlı bırsey oldugunu bılıyorum sadece duke 200 alıcaksam abs lı almazdım dıyorum buda benım kendı kişisel tercıhım.

şampiyon, sen niçin asıl sakin bir insana "sakin ol" diyorsun? Ben onu anlayamadım. =)

1- Yukarıda ki yorumları okuyarak bir yorum attım ben.
2- "ABS'ye çokta gerek yok" gibi bir düşünce zaten başlı başına yanlış. Ne kadar önemli bir teknoloji olduğunu seninle tartışmıyacağım sonunda hemfikir olacağız zaten..
3- Sene olmuş neredeyse 2015 ve göreceksiniz bütün bu büyük firmalar ABSyi standart hale getirecek bir kaç seneye

istersen ben susayım hiçbirşey yazmayayım, sen de kendini boşuna tekrarlamak zorunda kalma, ne dersin? yani fikir paylaşma, edinme platformunda bende izleyici kalayım. azıcık egonu dizginle lütfen.. :pr:

şampiyon, sen niçin asıl sakin bir insana "sakin ol" diyorsun? Ben onu anlayamadım. =)

1- Yukarıda ki yorumları okuyarak bir yorum attım ben.
2- "ABS'ye çokta gerek yok" gibi bir düşünce zaten başlı başına yanlış. Ne kadar önemli bir teknoloji olduğunu seninle tartışmıyacağım sonunda hemfikir olacağız zaten..
3- Sene olmuş neredeyse 2015 ve göreceksiniz bütün bu büyük firmalar ABSyi standart hale getirecek bir kaç seneye

istersen ben susayım hiçbirşey yazmayayım, sen de kendini boşuna tekrarlamak zorunda kalma, ne dersin? yani fikir paylaşma, edinme platformunda bende izleyici kalayım. azıcık egonu dizginle lütfen.. :pr:

1 - ne ego tatmınım var nede ego sahıbı bır ınsanım onu anlayamamıssın boşver önemli değil düşüncene saygı duyarım.
2- yaa dıye baslayan cumlende sakin ol derım.
3- sene olmus 2015 evet hatta bak tam emın degılım suan 2015 modellerde var mı bılmıyorum ama buyuk ıhtımalle var galıba cunku 2013 de tanıtıldı MSC dıye bır fren sıstemı gelıstırdı yıne MSC ABS dıye gecıyor tam yanılmıyorsam normal abs dende iyi. KTM nın gelıstırdıgı bır fren sıstemı dıye bılıyorum adventure larda falan test vıdeoları var. virajda abs frene asılıyo düşmüyo fakat yoldan cıkıyor. MSC ABS olan yıne vırajda frene asılıyo cok cok az yoldan cıkıyo hatta cıkmıyo denıcek kadar az.

ben sana sus demedım kı dememde. dedıgım sey bız senle bunu gecen tartıstık ortak oldugumuz nokta abs cok yararlı bırsey. sadece ortak dusunceye sahıp olamadıgımız sey duke 200 ıcın abs mı abssız mı . bu arada duke 200 abs tabıkıde daha ıyı ben bunuda ınkar etmıyorum mühendisler süs olsun diye koymuyo onu oraya absnın ıyılıgınıde ınkar etmıyorum. ama ben abssız alırım buda benım tercıhımdır dıyorum (duke200 için) senın yanlıs anladıgın konu abs ( genel olarak butun motorlar ıcın ) gerek yok dıyorum seklınde anlıyosun.

bütün gün amele gibi çalışmış ve saatin de etkisiyle, ekranın başında sadece yazarak bu kadar anlaşabiliyorum demekki. benim algım kaymış, kusura bakmayın.

niçin duke 200ün absye ihtiyacı olmadığınıda hala anlayamıyorum bu arada. ben o olmasaydı baya baya gebermiştim bir kaç defa. gerçi ben apaçi gibi önce motor alıp sonra ehliyet alanlardanım. eğitimi, motor kullanmayı öğrendikten ve ehliyet aldıktan sonra aldım. Eğitimsiz benim kadar zır cahil bir motora başlayan arkadaş varsa bari ABSli alsında sevgilisine, anasına, kardeşine Allah onu bağışlasın.

herkese iyi forumlar, iyi geceler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar