Ktm duke 200 amortisörün yağ kaçırması

Katılım
17 Ağu 2014
Mesajlar
2,662
Cbr 125r istiyodum duke ile arasında kalmıştım ama duke 200ün üstüne oturunca emin oldum duke konusunda görüntüsü de fotoğraflarından daha güzel geldi bana cbr sevgimi aldı götürdü yani :D ben bir 200e kavuşsam 390ı falan düşünücem de bekliyoruz işte :)

sonuna kadar bu fıkrıne katılıyorum =) bu arada dıyorum ya ktm ye bayılcaksın kullandıkça daha çok aşık olucaksın :) bu arada ılk motorun olcagı ıcın duke 200 ü en az 1 sene oda yaklasık 15-20 bın km arası kullan amannnn 5000 km oldu ben buna alıstım dıyıp 390 a bınme sakın 390 hafıfe atılcak bır motor degıl. kezaa 200 de hafıfe atılcak bır motor degıl cunku cok seri.
 
Katılım
15 Haz 2014
Mesajlar
25
Yeni başlayan biri için hiç bir motor hafife alınmamalı bence.5000 km kullanıp değiştirmek gibi bir niyetim olsa 2.el alırdım,uzun süreli kullanacağım için cbr yerine duke seçtim her açıdan daha uygun çünkü.acemiliğimi iyice atana kadar motor değiştirmeyi düşünmüyorum.artık 15-20 bin mi olur motorun gittiği yere kadar mı olur bilemem :)
 
Katılım
17 Ağu 2014
Mesajlar
2,662
motorun gıttı yere kadarsa ohoho temız güzel bakarsan cok rahat 150.000 gıdersın ktm ıle :))) yok cok ıyı bı tercıh gercekten cok ıyı yapmışsın şimdiden hayırlı olsun gule gule kazasız belasız kullanman dılegıyle.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst