Ktm duke 200 amortisörün yağ kaçırması

bütün gün amele gibi çalışmış ve saatin de etkisiyle, ekranın başında sadece yazarak bu kadar anlaşabiliyorum demekki. benim algım kaymış, kusura bakmayın.

niçin duke 200ün absye ihtiyacı olmadığınıda hala anlayamıyorum bu arada. ben o olmasaydı baya baya gebermiştim bir kaç defa. gerçi ben apaçi gibi önce motor alıp sonra ehliyet alanlardanım. eğitimi, motor kullanmayı öğrendikten ve ehliyet aldıktan sonra aldım. Eğitimsiz benim kadar zır cahil bir motora başlayan arkadaş varsa bari ABSli alsında sevgilisine, anasına, kardeşine Allah onu bağışlasın.

herkese iyi forumlar, iyi geceler

hepimiz amele gıbı calısıyoruz yoruluyoruz algılar kapanıyo bazen cok normal bazen yanımda konusana hıhhh ne dedın dıye cok dönüp demişimdir.

ben kendim için söliyim neden ihtiyaç duymadığımı. duke200 e alısmam 4-5 gunumu aldı ve alıstıktan sonra fren yaptıgımda yada vırajda yatırdıgımda ne gıbı tepkiler ne gıbı performans alıyorum dıye denedım. cunku ona göre kullanıcaktım. ben yağmur çamur dınlemeden kullandım hemde dusun uzerındekı o lastıklerle. kaymadımı kaydı ama lastıkten dolayı kaydı adım gıbı bılıyorum. heralde duke 200 le en fazla 110-120 yapmısmıdır oda taş çatlasın 10 kere ki 135 lerde falan devır kesmeye başlıyo. bu arada 120 km hızı apaçi gibi öle arabaların arasında yada önüme neyin çıkıcagını bılmedıgım yollarda yapmadım. ara sokakta 40 ı gecmedım. şuandada bu sekılde kullanıyorum. ne kendı canımı nede baskasının canını almaya hıc nıyetım yok .kaza yapmadım mı yaptımda hemde guzel bır kazam var :) guldugume bakmayın geberıyodum :D yolda yağ vardı ve direk kaydım anlamadım bıle ne oldugunu. motoru satana kadar ortalama hız dıye bısı hesaplansa heralde 80-90 dır benım o hızım maks. eğitimimde vardı ve duke 200 ü aldıgımda 70.80 bın km gıbı bı tecrubem vardı yani doğru frenleme nasıl yapılır bılıyodum. işte en önemli noktada bu ben bunlardan dolayı 200 de abssiz aldım ve suandada 200 ıcın abssız dıyorum çünkü belli bir hızı gecmıyorum ve 200 luk bır motorla artistlik yapmayıp gayet uslu uslu tın tın gıdebılıcek bırısıyım bırsey olsada fren yapmayı bılıyorum. aynı anda motor frenı yapmayı bılıyorum. refleks olarak debrıyajı sıkıp ıkı frene asılmıyorm vs vs . yada kıtledıgı anda frenı bırakıp anında bır daha yapmayı bılıyorum manuel abs gıbı oldu bu :) eğitimi olmayan yada egıtımı oldugu halde trafık tecrubesı yol tecrubesı olmayan arkadaş tabıkıde gıtsın alsın abs yı cunku bı anda frene asıldıgında motor dans eder altında kitler.

motor tecruben azdır vırajda frene basarsın abs kurtarabılır senı belkı (zor ihtımal fren yapma sevıyene baglı ) ama normal fren kurtarmaz kitler lastigi hop yerdesın.

dedıklerıne katılıyorum merak etme hak verıyorumda sonuna kadar.ama ben almazdımın acıklamasını yazdım umarım ben alıcak olsam neden almazdımı anlatabılmısımdır.

sanada ıyı forumlar , iyi geceler güzelce yatıp dinlenmen dileğiyle :)

Dukede kronik problem
ben sakin kullanan biri olarak 4 kere değiştirdim

neyı 4 kere degıstırdın ?

Keçeler yağ kaçırdı 4 kez değiştim

Amortisör içinde hatalı bir parçadan dolayı senin keceler yağ kaçırmıştı yanlışmı hatırlıyorum yoksa, hata Ahmet abiylede konuşurken bahsetmiştim kendisi dedi ya uç kuruşluk parca aklımıza gelmedi hatalı üretim olduğu değiştirdikten sonra öyle bir sorun yaşadınmı? Yaşamadın diye hatırlıyorum.

Amortisör içinde hatalı bir parçadan dolayı senin keceler yağ kaçırmıştı yanlışmı hatırlıyorum yoksa, hata Ahmet abiylede konuşurken bahsetmiştim kendisi dedi ya uç kuruşluk parca aklımıza gelmedi hatalı üretim olduğu değiştirdikten sonra öyle bir sorun yaşadınmı? Yaşamadın diye hatırlıyorum.

benim 1 kere değişti ama ben değiştirdiğimde motor 30 bin küsülerdeydi. 390 da hıc degısmedı.

http://www.spormoto.com/fiyat-listesi/ buyurun fiyat listesi 2014 model 0 motor 12.500 TL 2. el o kadar etmez

0 almayı düşünüyorum zaten.ekstralı bir 2.el bulmadığım sürece almaktan vazgeçtim

İlk motorum olucağı için fazla olmaz mı? Hoş söyleğiniz motor hakkında bir fikrim yok ama

benim anlamadığım nokta amortisörleri neden değiştiriyor, keçesi patlamıştır, yağ akıtır, keçe değişir işi çözersin, işin içinde başka bir iş olabilir

Bilmiyorum bende anlamadım zaten motor hakkında bilgi sahibi değil gibiydi.yanında nişanlısı vardı sorduğum sorulara motorun sahibi değil o cevap verdi lastikle ilgili soruma falan.

Sorunu olduğunu duyunca almaktan vazgeçmiştim hani yine bir ihtimal görmek istedim.şimdi 0 bakıyorum hayırlısı artık

İlk motorum olucağı için fazla olmaz mı? Hoş söyleğiniz motor hakkında bir fikrim yok ama[/
Üzerinde kawasaki yazması yeterlidir:) bizimde bilgimiz yok yeni geldiler zaten, ktm ile arsında fazla bir fark yok. başlangıç motoru olabilir bence istanbul'da oturuyorsan eğitim veren yerlerde bol

önemli bir ihtimali unutmuşum, amortisör keçesinin patlamasının bir sebebi de, motorla teker yapmak, sadece amortisöre de zarar vermez, bu tür ilanlardan uzak durmakta fayda var

İlk motorum olucağı için fazla olmaz mı? Hoş söyleğiniz motor hakkında bir fikrim yok ama[/
Üzerinde kawasaki yazması yeterlidir:) bizimde bilgimiz yok yeni geldiler zaten, ktm ile arsında fazla bir fark yok. başlangıç motoru olabilir bence istanbul'da oturuyorsan eğitim veren yerlerde bol

Ktmden vazgeçiceğimi sanmıyorum ama yine de bakıcam vaktim olduğunda.

önemli bir ihtimali unutmuşum, amortisör keçesinin patlamasının bir sebebi de, motorla teker yapmak, sadece amortisöre de zarar vermez, bu tür ilanlardan uzak durmakta fayda var

İlanda motorun sorunundan bahsedilmiyor zaten,sahibi de yeni fark ettiğini söyledi ama telefon konuşmasında 12.600 olan motoru 12.000'e veririm demişti.ilanda fiyatı hemen güncellemiş.motorun sorununu da güncelleyebilirdi.pek olumlu bakmadım açıkçası.

ktm ıle doğru yoldasın merak etmee =)) duke 200 ise ayakta alkışlanıcak bir seçim. ama dıkkat et ktm eroin gibidir bagımlılık yapar :D bıdaha baska motora bınemezsın. örnek ben duke 200-390-690r seneyede kısmet olursa superduke için niyetım var...

Cbr 125r istiyodum duke ile arasında kalmıştım ama duke 200ün üstüne oturunca emin oldum duke konusunda görüntüsü de fotoğraflarından daha güzel geldi bana cbr sevgimi aldı götürdü yani :D ben bir 200e kavuşsam 390ı falan düşünücem de bekliyoruz işte :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar