Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar,sevgiler saygılar.

Uzun zamandır giremiyordum foruma, bugün kısmet oldu. Üniye başladım bu sene. Derslere adapteydi bayramdı vırttı zırttı derken bu zamana kadar yazamadım hiç. Motoru götürememenin büyük acısı var içimde. Lakin mart gibi(yani havalar düzelmeye başlayınca) kesinlikle getirmeyi düşünüyorum... Otobüs beklerken, giderken büyük vakit kaybı oluyor. Motorla 15dklık yol otobüsle oluyor sana 30dk. Getirmeden önce de drifte yapmak istediğim güzel değişiklikler var. Bunları sizlerin de yardımıyla yapacağım inşallah. Bunlara kabaca yazayım zamanı geldiğinde yardımlarınızı isteyeceğim.
1) Elcik ısıtma(okuldan gece çıktığım için soğuk olabiliyor o yüzden takacağım)
2) Cross motorlarda olan elcik koruma. Bilmiyorum bizim drifte olur mu ? Olursa hoş bir şey çıkacağı kesin

Bunu da rüzgardan korunmak için takmayı düşünüyorum.
3) Sis farları. Geceleri normal lambaların aydınlatması çok yetersiz kalacak. O yüzden güzel bir aydınlatma sistemi yapmam lazım.
4) Arkaya farkedilmek için çakar lamba. Ya da fren lambasını daha canlı yapacak işlemler.
5) Lastik değişimi. Dura Traction mu Pilot Street mi hala düşünüyorum..
Bu işlemleri akü kaldırır mı hiç bilmiyorum

Ayrıca benim de şimdiye kadar çok şükür aküyle ilgili bir problemim olmadı. Gerçekten de biraz şans işi bu meseleler...