Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MondialMondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
İyi akşamlar herkesee , motosikleti 1. vitesten 2 ye atıyorum 20 saniye sonra 3 e atıyo kendi kendine sebebi nedir ? Egzantirik zinciri ve sibop vuruyomuş 3.bin kmde daha, yardım edermisiniz :sunny:
Sonunda vites göstergesini dijitalle degistirdim. Takarken hız ibresine ilisti heralde elim. Çubuk pimin altina geçmiş öyle kalmış. Farkettigimde çok gecti. Boş ışığını da takmamisim. Dalgin bir anima denk geldi heralde. Video çektim atarım birazdan. Iyi forumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
merhaba arkadaşlar driftin ayna bağlantı kısmı kaç cm acaba 8,10 mu bilgi verirmisiniz, şu ana kadar hiç dikkat etmedimde pulsara monte etmeyi düşünüyorum.
drift aynası satın alıp pulsara takmayı düşünüyorum sadece yeri uyup uymadığını bilmiyorum, kumpasla bir ölçüp bakim kaçlıkmış, dediğinize göre alıp uygunsa takarım. tşk ederim.
Arkadaslar bugun itabari ile kirmizi drift ile araniza katildim yarin nasipse ruhsat plaka islemlerini halledicem ruhsati hemen veriyorlarm? Ve lastikleri degistiricem ama suan butcem yok cstler cok sıkıntı yaratirmi