Mondial Mondial 125 MH Drift Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Henüz yok.
bu iki kısma koyabilirsiniz başka kurtaran bir yer yok
GnLgzr.jpg

P3y59N.jpg

abi benim 16-17 yıldızı orası almıyor iki ağızlı 16 numara bile nerseyse sığmıyor ben alet çantamı motora koymak isterim ama yerimiz dar malesef :S

İyi akşamlar herkesee , motosikleti 1. vitesten 2 ye atıyorum 20 saniye sonra 3 e atıyo kendi kendine sebebi nedir ? Egzantirik zinciri ve sibop vuruyomuş 3.bin kmde daha, yardım edermisiniz :sunny:

Sonunda vites göstergesini dijitalle degistirdim. Takarken hız ibresine ilisti heralde elim. Çubuk pimin altina geçmiş öyle kalmış. Farkettigimde çok gecti. Boş ışığını da takmamisim. Dalgin bir anima denk geldi heralde. Video çektim atarım birazdan. Iyi forumlar.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

malum göstegeyi yan sanayi takınca içindeki vites göstegeside dandik oluyor göstermiyor doğru düzgün güzel çalışma olmuş.

Yok yan sanayiyle alakali değil. Böyle daha işlevsel oldu. Bide kenarları siyah silikon gibi bi şeyle estetik yapıcam.

Orjinalin'de zaten Drift'in vites göstergesi mevcut neden böyle bir şey yapma gereksini'mi duydunuz ?

Motosikleti
Henüz yok.
merhaba arkadaşlar driftin ayna bağlantı kısmı kaç cm acaba 8,10 mu bilgi verirmisiniz, şu ana kadar hiç dikkat etmedimde pulsara monte etmeyi düşünüyorum.

Aynaları mı takacaksiniz Pulsar. Civatanin Metrik 8 olmasi lazim. Vida basi da 6 allen diye hatırlıyorum.

atamert in dedigi gibi 6 alyan civata 8 lik

edit kaza yaptigimda yeni ayna aldim civata kismi 6 lik olarak geldi ona dikkat edin

Son düzenleme:
Motosikleti
Henüz yok.
drift aynası satın alıp pulsara takmayı düşünüyorum sadece yeri uyup uymadığını bilmiyorum, kumpasla bir ölçüp bakim kaçlıkmış, dediğinize göre alıp uygunsa takarım. tşk ederim.

Drift için uzun cam nerden bulabiliriz malum kış geldi çok soğuk vuruyor karşıdan bi çözüm bulsak su işe :/

Arkadaslar bugun itabari ile kirmizi drift ile araniza katildim yarin nasipse ruhsat plaka islemlerini halledicem ruhsati hemen veriyorlarm? Ve lastikleri degistiricem ama suan butcem yok cstler cok sıkıntı yaratirmi

Lastiklerin epey kaydığı söyleniliyor en kısa zamanda lastikleri değiştirmenizi öneririm.

Bende nasipse önümüzdeki ay içinde alacağım Drfit daha bayiden çıkarmadan Michelin pilot sporty lastikleri takacağım ön - arka 250 lira fiyatı var.

Arkadaslar yarin ruhsati cikarticam karaklla motosikletle gitsem sıkınti cikarmi polis durdursa elimde fatura ve dosyalar olucak?

Motosikleti
Henüz yok.
Arkadaslar yarin ruhsati cikarticam karaklla motosikletle gitsem sıkınti cikarmi polis durdursa elimde fatura ve dosyalar olucak?

bir şey olmaz dersin, olurya allah göstermesin kaza bela siz yinede motorla gitmeyin. bir şey olduğunda hesap veremezsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar