[Adana - MT]

Günaydın ekip :cherry:
farkındayım kayboldum yine :sunny: toplantilara gelemiyorum bir kaç haftadır. Hatta yarın ki geziyede katilamicam:pr: sehirdisinda olmam sebebiyle. Herkese iyi eğlenceler güzel sürüş ler şimdiden. Lastiginizin sıcak olması dileğiyle :cat:

Tünaydın AdanaMT. Kpss çilesinin sonuçlarıda açıklandı. Herkes için hayırlısı olsun inşallah:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Yağmur başladı :santa: Abdullah ım sen nabıyun :cherry:

Buluşma yeri, gişelere giderken ki mola tesislerimi?.. Çamlıyayla ya gelemiyeceğim ama buluşma yerine kısa sürelide olsa tanışma amaçlı olarak gelmeyi düşünüyorum.. Selamlar.. (yağmur devam etmez ve program iptal olmaz ise..)

Buluşma yeri, gişelere giderken ki mola tesislerimi?.. Çamlıyayla ya gelemiyeceğim ama buluşma yerine kısa sürelide olsa tanışma amaçlı olarak gelmeyi düşünüyorum.. Selamlar.. (yağmur devam etmez ve program iptal olmaz ise..)

Evet, gişelere giderkenki Mola Tesisleri (BP Benzinci)

Günaydın. Gezi ekibine keyifli sürüşler:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Gezi ekibinden bir ses veren olsa keşke :mrgreen:

Cok sukur sag salim geldik gezi fotograflarini bora abim en yakin zamnda yukleyecek tir ahmet kardesim sen niye gelmedin farkinda isencc ayirmiyoruz

Cok sukur sag salim geldik gezi fotograflarini bora abim en yakin zamnda yukleyecek tir ahmet kardesim sen niye gelmedin farkinda isencc ayirmiyoruz

Eywallah. Biliyorum cc ayrımı olmadığını. Lakin son kazadan sonra motosikleti sattım. Pek hayırlı gelmedi bana o motor :p Servis mevzusundan sonra kaza tuzu biberi oldu :cherry: Anlıyacağın şuan 0 cc elde var 0 cc :queen: Bakalım sınavı da bitirdik. İş başı yaptıktan sonra patlatırım bitane :pl:

Tünaydın AdanaMT. Kpss çilesinin sonuçlarıda açıklandı. Herkes için hayırlısı olsun inşallah:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:37 ----------

Yağmur başladı :santa: Abdullah ım sen nabıyun :cherry:

Kardeşim tüm gün yattım valla :D hava ne kadar güzel yaaaa :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Gezi fotoları süper , Gülen yüzlerin hiç solmaması dileğiyle hayırlı haftalar :rendeer:

O değilde sıkıntıdan patlıyoruz kardiş. Motosiklet yapmak lazım. Ufaktan başlıcaz bakalım bir iş ayarlayıp :p

Aleykum selam nuri :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------

Abdullah'ım daha uykun gelmedi mi seninde :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar