Kawasaki Kawasaki Ninja 300R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Vay Alanya'da 1'di ben geldim 2 oldu şimdi 3'mü olduk hayırlı olsun :queen: bi hafta sonu motor kulübünde buluşalım bari

Benim iş yerim Antalya da evim alanyada 5 dk ya Alanya ya yola çıkıyorum izin gunumu alanyada geçirecem çarşambaya kadar :)

İstanbuldaki buluşmadan
EQLNZq.jpg

brooklynn,
sana buluşmada bahsettiğim koruma kafesi budur LINK
fotoğrafları:
S2j904G.jpg

fRWZVr7.jpg

yalnız bunu takabilmek için mutlaka radyatör koruması da almak gerekiyor;
5VuD0Fs.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------

Serdal sana yetişecem diye rodajda 8000 devirde gördüm (5-6 saniye). Sonra uyanıp hızı düşürdüm vitesi artırdım (5. vitesde unutmuşum vermişim gazı) baktım koptun gidiyorsun yetişeyim dedim 110'nuda gördük sayende (sanırım orası TEM'di )::gazla:: :mrgreen:

Sonra eve geldim kapalı otoparka çektim motoru tam park ediyorken otoparkın kaygan zeminin azizliğine uğradık sola devirdim motoru. (zemin asvalt değil beton. Sanki cilalamışlar gibi parlıyor.). Neyseki koruma takozları vardı çizilen bir yer olmadı ancak vitesi yamultmuşum ::facepalm:: Nasıl düzeltebilirim tavsiye rica ediyorum bilinçsizce kanırtmak istemedim doğru alet edavatı kullanayım.

http://i.hizliresim.com/8mOnPr.jpg
o kolu sökmek çok kolay, elinden geliyorsa sen bile yapabilirsin ustaya gerek yok.

Güzel duruyor mert abi fakat ne kadar gerekli diye sordum gördükten sonra

bell m1 almaya karar verdim bedeni bulursam

bu arada vizoru kaça aldın abi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

Eylül ayında 2-3 u bana tatil olacak. Var mıyız turlamaya ?

Güzel duruyor mert abi fakat ne kadar gerekli diye sordum gördükten sonra

bell m1 almaya karar verdim bedeni bulursam

bu arada vizoru kaça aldın abi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------

Eylül ayında 2-3 u bana tatil olacak. Var mıyız turlamaya ?

yurtdışında var bell m1 türkiyedeki durumu bilmiyorum.
bedenine göre bak, senin kask bedenin nedir bu arada? hatırladığım kadarıyla s sana olabilir sanıyorum.
vizör burada bulma ihtimalin yok yurt dışında bulabilirsin 40 50 Euro arası bir fiyatı var rengine göre.

eylül 2 - 3 maalesef bana uymuyor. keşke uysaydı da turlasaydık.

o kolu sökmek çok kolay, elinden geliyorsa sen bile yapabilirsin ustaya gerek yok.

bende öyle tahmin ediyorumda ne olur ne olmaz yapılırken bir göreyim şimdilik. Pek elim yatkın değil alet edavat işlerine. Ama öğreniceğiz artık..

Pazar gün ki Buluşmadan :

10369076_10152679086847594_9084601844154071890_o.jpg

5p05MD.jpg

Son düzenleme:
Egzos meraklıları için ben başka bir şey ararken rastladım bu videoya. Sesi bayağı hoşuma gitti. Sizce nasıl ses. Sadece kalkışta ses anlaşılıyor sonrasında rüzgardan ses bozuluyor.

Son düzenleme:
Youtubede tiger videoları da var
bakın derim

bu pazar hava güzel olursa çıkalım şile yapalım derim ben de ilk defa gitmiş olurum

Arkadaş havalar birden bozdu isyanlardayım yamurda yağmıyor. Yağabilirim heran gibi gözküyor. Yolda yakalanmamak için çıkamıyorum. ::rantinp:

Düngece Forumdan Doraemon'la Garipçeye gittik saat 23:00 ile 03:30 arası. (beşiktaşda buluştuk) https://goo.gl/maps/nTtMF Virajlar enfes ancak gece o ısız yol sadece siz ve köpeklere ait :cherry: . Hayvancağızlar bir yerde önümüzü kestiler fakat sıkıntı olmadı. :cat: Yanlız şunu fark ettim zifiri karanlıkta Ninja'nın farları bana yeterli gelmiyor, uzun farlar hiç yoktan iyi ama daha ziyade ileriyi ve yukarıyı aydınlatıyor. (şehir içinde yukardaki güzergah tabelaları okutmaktan başka işe yaramıyor) Bu kısa farları neyle takviye etmeli fikri olan varmı.

Ayrıca dün bir imtihandan geçtim resmen, arkadaş bu belediye çalışanlarının amacı çimenleri mi sulamak yoksa bizi öldürmekmi ? :pr:
Yedikule de trafik ışıklarından hemen sonra, çimlerden keskin nişancı gibi direkt kaskıma nişan alan tazikli suya maruz kaldım. Nasıl bir sulama anlayışı bu resmen bubi tuzağı yahu. Neyseki trafik ışıgı yüzünden tüm araçlar yavaşlamıştı. Bu rezil sulama olayını hep diyorlardıda bukadar fitursuzcasını beklemiyordum. İlerdeki benzincide durup kaskdaki damlaları sildim. ::154::

Son düzenleme:
[url]http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/912/YoWauG.jpg[/URL]

Düngece Forumdan Doraemon'la Garipçeye gittik saat 23:00 ile 03:30 arası. (beşiktaşda buluştuk) https://goo.gl/maps/nTtMF Virajlar enfes ancak gece o ısız yol sadece siz ve köpeklere ait :cherry: . Hayvancağızlar bir yerde önümüzü kestiler fakat sıkıntı olmadı. :cat: Yanlız şunu fark ettim zifiri karanlıkta Ninja'nın farları bana yeterli gelmiyor, uzun farlar hiç yoktan iyi ama daha ziyade ileriyi ve yukarıyı aydınlatıyor. (şehir içinde yukardaki güzergah tabelaları okutmaktan başka işe yaramıyor) Bu kısa farları neyle takviye etmeli fikri olan varmı.

Ayrıca dün bir imtihandan geçtim resmen, arkadaş bu belediye çalışanlarının amacı çimenleri mi sulamak yoksa bizi öldürmekmi ? :pr:
Yedikule de trafik ışıklarından hemen sonra, çimlerden keskin nişancı gibi direkt kaskıma nişan alan tazikli suya maruz kaldım. Nasıl bir sulama anlayışı bu resmen bubi tuzağı yahu. Neyseki trafik ışıgı yüzünden tüm araçlar yavaşlamıştı. Bu rezil sulama olayını hep diyorlardıda bukadar fitursuzcasını beklemiyordum. İlerdeki benzincide durup kaskdaki damlaları sildim. ::154::
Ohh gez abi gez:) favorin garipce heralde

Benim bugün Rodaj bitti. 1600'ü geçer geçmez bastım gaza, öyle böyle gitmiyor :)) İçindeki canavar dışarı çıktı resmen. Bu motoru almakla çok doğru tercih yaptığımı düşünüyorum.

Ohh gez abi gez:) favorin garipce heralde
Öyle denk geldi Serdal'cım sizlede gündüz gözüyle gitmiştim. Aklında bir yer varsa uygun bir gün ayarla takılalım. Ancak biran evvel egzosu değiştir birader :cherry: hem sana yazık hem bize :queen:

Öyle denk geldi Serdal'cım sizlede gündüz gözüyle gitmiştim. Aklında bir yer varsa uygun bir gün ayarla takılalım. Ancak biran evvel egzosu değiştir birader :cherry: hem sana yazık hem bize :queen:

Osman abi geçtiğimiz pazartesi söküp orj egzozu taktim elektrikli bisiklet gibi geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

Osman abi geçtiğimiz pazartesi söküp orj egzozu taktim elektrikli bisiklet gibi geliyor

Ah be bana kalsa uzun bir tura çıkarım şöyle 1ay filan:king:

Son düzenleme:
17 yaşındayım şimdiden delirmeye başladım bu motor için keşke imkanım olsada alabilsem. :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar