Islakta kullanmıyorum. Kullansam bile ircden iyi olacağı kanaatindeyim. Sawa stuntçılar tarafından da kullanılıyor. Artı Ninja 250 sahibi arkadaş takmış şiddetle tavsiye ediyordu.
Fiyatları Nasıl uygunmu?
Islakta kullanmıyorum. Kullansam bile ircden iyi olacağı kanaatindeyim. Sawa stuntçılar tarafından da kullanılıyor. Artı Ninja 250 sahibi arkadaş takmış şiddetle tavsiye ediyordu.
Esasında işi biliyorsan irc yeterlidir viraja girmeyi bilmiyorsan rosso olsa ne yazar.Lastikleri bir tek ben dengeli kullanıyorum heralde ya da temkinli kullanıyorum mu denir ne denirse. Çok yatamadım ama Karamürsel tarafına gidersem yatıracağım sonuna kadar
foto çekerim
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------
http://www.savaturkiye.com/UrunDetay.aspx?UCD=Sava Radial Lastik&UID=52
Ben şahsi fikrim olarak viraj konusunda işi yeterince bildiğimi düşünüyorum ki eski ninjam ile ırc lastiklerele pegleri yere surterek dondugum virajlarım vardı ama gel gelelim bu ninja300 un üstünde gelen ırc ler beni tatmin etmedi.Esasında işi biliyorsan irc yeterlidir viraja girmeyi bilmiyorsan rosso olsa ne yazar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Rosso alma sebebim bozuk yolları ve hatalarimi telafi için
Ninjacılarmotorunuzu nasıl temizliyorsunuz dün rodaj bitti :flower: (1100km), fakat servis dönüşü yağmura denk geldim. Şimdi hem motoru temizlenicek hemde zincir tekrardan yağlanıcak.
Stok lastiklerle ne kadar yatılabilir foto çektim müsait bir anda yükleyeceğim. Ayakkabım sürttü Bi an için. Biraz daha yatıp son noktaya kadar kullanabilirim.