zırıltı falan yok arkadaşlar motorun çalışma şekli bu demekki bu sesin cıktıgını soylemeyen kalmadı çok kafanıza takılıyorsa egzoz taktırın :mrgreen: Vites olayına gelince - goruntusu bende 1-2 defa oldu durdugun yerde birden fazla vites degiştirirsen vites tam oturmuyor haliyle gosterge arafda kalıyor yavaslarken tek tek düşüp dogru düzgün vites pedalına basarsanız sıkıntı kalmıcaktır bunun yanında zinciriniz cok pis ise buda vitesin tam gecmemesinin sebebi olabilir ayak alısınca sıkıntı kalmıcaktır diye düşünüyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
givi nin sert canta icin yan baglama demiri geldi türkiyeye bu ay sonuna dogru soft canta icin tasıma demiride gelicek ben bekleyemedim nal canta yaptırdım konyada on numara oldu görüntüsü çok çok güzel olmasada cok işlevsel yakın zamanda seyahat planım var cantayı takınca fotograflıcam
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------
selam arkadaslar
soft yan canta icin yamaha disinda baglanti aparati ve canta icin ne tavsiye edersiniz?
givi nin sert canta icin yan baglama demiri geldi türkiyeye bu ay sonuna dogru soft canta icin tasıma demiride gelicek ben bekleyemedim nal canta yaptırdım konyada on numara oldu görüntüsü çok çok güzel olmasada cok işlevsel yakın zamanda seyahat planım var cantayı takınca fotograflıcam