Vites geçmeme sorunu, herhangi bir viteste ve hızda tekleme sorunu vs. hiçbir şey yaşamadım MT-07'de.
Viteste kırmızı ışıkta vs. dururken bir kere vites göstergesinde "1" yazması gerekirken "-" yazdı, onda da boşa alıp tekrar 1'e alınca düzeldi. Bir daha aynı sorun olmadı.
Ben 4000 KM civarı, ortalama yakıt tüketimi değerini hiç sıfırlamadım. Bir kere de o sapıttı. Ortalama tüketim olarak 99.99 gösteriyordu :mrgreen: Sıfırlayınca o da düzeldi. Bir 4000 daha hiç sıfırlamadan kullanırsam aynı şey olabilir belki, şimdilik bişe söyleyemem.
Stop etme olayı, 1. viteste torktan korkup çok az gaz ile gitmeye çalışılınca oluyor. Debriyaj bırakılırken gaz seviyesi 2000 devirde sabit kalırsa stop etmesi normal bence zaten. Debriyajı bırakırken gazı açmaya devam etmek lazım.
Açıkçası MT-07'den çok çok memnunum. Bugün motosiklet alacak olsam yine MT-07 tercih ederdim. Sakin kullanımda da agresif kullanımda da beni tatmin ediyor.
---
Bu arada @asomuncu arkadaşımız motosikletini sattı.
Biz MT-07 başlığına yazmayınca bayağı durulmuş buralar :mrgreen: Eski canlılığı özlemiyor değilim açıkçası