ahhh bu anneler yokmu ahhh hgs nın dığer parçası ruhsatın arasında deyılmıkopan hgs yi yapıştırmak için odama getirmiştim,annem hgs yi 2 parça halinde görünce çöpe atmış...................
ahhh bu anneler yokmu ahhh hgs nın dığer parçası ruhsatın arasında deyılmıkopan hgs yi yapıştırmak için odama getirmiştim,annem hgs yi 2 parça halinde görünce çöpe atmış...................
ahhh bu anneler yokmu ahhh hgs nın dığer parçası ruhsatın arasında deyılmı
Anily yapmis. Yukarda resmi var gorunuyor.
Sesini cekip youtube a koyarsa dinleriz.
ramazan bende o resmı yurt dışından cekılmış bı resım sandım burdan anily arkadaşa sesleniyorum tez vakıt buluşmaya gelesın o egzozu nerden nasıl kaça nasıl temın ettın yorumalarını bekliyoruz o resımle olmaz bu iş
Ekzos un çok dışarda olması pek beğenmedim,tabi ki benim görüşüm...
aman beyler yanlis anlasilmisim, foto benim degilfransiz elemanin teki yapmis, linkini de paylastim
benimkinin tek aksesuari HGS
)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sahibinden-mt-07-race-blue-abs-full-plusfull-aksesuar-5300kmde-172421545/detay
olaylara bakın beyler =)
adam gırtlağa kadar doldurmuş makinayı =)
aynı şehirde olsam gider akrebi dinlerdim vallahi
Benim motorda bir sıkıntı var sanırım.
Bazen ışıklara gelirken yavaşladığımda ve debriyajı çekip vites düşürmeye başladığımda vites takılıyor ve bu esnada göstergedeki vites bölümünde hiç bir vites numarası yazmıyor. Aynı şeyi bugün bir dönemeçte u dönüşü için yavaşladığımda da yaptı ve zar zor düşük vitese alabildim.
Hadi bunlar neyse ancak bugün 100 km lik yolculuğumun son anlarında 5 viteste 156 km/s ile giderken motor birden sanki tıkandı ve gaz yiyişinde kesintiler oldu. Ne oluyor diye göstergeye baktığımda yine vites göstergesinde 5 yerine hiç bir şey yazmadığını gördüm (devir yaklaşık 7-8 binlerdeydi o esnada). Vitesi 6 ya alıp devam edince kesiklik kalmadı.
Buna benzer durumlarla karşılaşan oldu mu hiç?