Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ahhh bu anneler yokmu ahhh hgs nın dığer parçası ruhsatın arasında deyılmı

Benim ki de güneş vizorunu görünce bunu takmiyo deyip atmış. :s

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:36 ----------

Buluşma için 6. Seçenek olmasın da...Gerisi uyar..emirgan daha güzel olur gibi...

egzos değişikliği yapan var mı, nasıl ses alabiliyor musunuz, leo vince , akrapovic e göre daha uygun gibi.

Anily yapmis. Yukarda resmi var gorunuyor.
Sesini cekip youtube a koyarsa dinleriz.

Anily yapmis. Yukarda resmi var gorunuyor.
Sesini cekip youtube a koyarsa dinleriz.

ramazan bende o resmı yurt dışından cekılmış bı resım sandım burdan anily arkadaşa sesleniyorum tez vakıt buluşmaya gelesın o egzozu nerden nasıl kaça nasıl temın ettın yorumalarını bekliyoruz o resımle olmaz bu iş

ramazan bende o resmı yurt dışından cekılmış bı resım sandım burdan anily arkadaşa sesleniyorum tez vakıt buluşmaya gelesın o egzozu nerden nasıl kaça nasıl temın ettın yorumalarını bekliyoruz o resımle olmaz bu iş

Bende yurt dışından alıntı bir fotoğraf olarak yorumlamıştım ama arkadaşımızın ise sesini duymayı bizde isteriz :)
Video olarak tabii ki :)

aman beyler yanlis anlasilmisim, foto benim degil :) fransiz elemanin teki yapmis, linkini de paylastim :) benimkinin tek aksesuari HGS :))

selam arkadaslar
soft yan canta icin yamaha disinda baglanti aparati ve canta icin ne tavsiye edersiniz?

beyler 1100 civarı cıktı kasko, yaptırıdm ben de çalınır malınır korkusuna, isteyen varsa özelden yazsın numarasını veririm bana çalışan arkadaşın.

Benim motorda bir sıkıntı var sanırım.

Bazen ışıklara gelirken yavaşladığımda ve debriyajı çekip vites düşürmeye başladığımda vites takılıyor ve bu esnada göstergedeki vites bölümünde hiç bir vites numarası yazmıyor. Aynı şeyi bugün bir dönemeçte u dönüşü için yavaşladığımda da yaptı ve zar zor düşük vitese alabildim.

Hadi bunlar neyse ancak bugün 100 km lik yolculuğumun son anlarında 5 viteste 156 km/s ile giderken motor birden sanki tıkandı ve gaz yiyişinde kesintiler oldu. Ne oluyor diye göstergeye baktığımda yine vites göstergesinde 5 yerine hiç bir şey yazmadığını gördüm (devir yaklaşık 7-8 binlerdeydi o esnada). Vitesi 6 ya alıp devam edince kesiklik kalmadı.

Buna benzer durumlarla karşılaşan oldu mu hiç?

Evet, buna bende birkaç kez rastladım. Hemen vites değiştirmek yerine debriyajı hafifçe burakıp tekrar sıkınca gösterge hemen düzeliyor, ben pek sorun gibi düşünmedim.

Merhaba.
MT 07 sahibiyim. Şöyle bir durum söz konusu. Yolda giderken sanki sıkılmamış bir vida zırıltısı geliyor. Genelde gaz kullanınca geliyor. Servise sordum hatta bi ses var dedim şak diye vida zırıltısı mı dedi. Evet dedim. normaldir dedi. Nedir bu sesin sebebi bilen, tecrübe eden var mıdır acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar