Ceza yazacagina once milletin calinan motorlarini bulsunlar bi ise yarasinlar. Sadece ceza yazmakla polis olunmuyor !
Hadi şu egsoz ve ses olayına katılıyorum ama alınan bu kararlar bimem farkında mısınız sadece egsoz ve ses için değil arbada orjinal olmayan herşey için.Eğer polis aracınıza sonradan taktırdığınız rüzgarlığı beğenmezse cezayı yiyeceksiniz.Tamponlarda ufak tefek değişikler,farklı marşipiyer,farklı jant,farklı lastik ölçüsü.. hepsine ceza kesecek.Bunların ne zararı var millete?Tamam git trafik kurallarını ihlal edene trafiği tehlikeye sokana kes cezayı ama kimseye zararı olmayan ufak tefek görsel modifiyelere neden ceza kesilecek?Bu silah taşıyan herkesi cinayet ile suçlamak gibi bir şey.Hatta bunu da geçtik polisler her marka model aracın orjinal halini biliyor mu?Ben yurdum polisini tanıyorsam biraz değişik tasarımlı veya fabrika çıkışı rüzgarlık-spoilerı olan araçlara da modifiyeli diye ceza keserler.Hoşlarına gitmeyen gözlerine batan herşeye ceza keserler.
hocam sizin oraları bilmemde bizim buraların polisleri sanayideki usta gibi eğilip şahinin altındaki elektrikli yanı kumandalı manifoltu buluyor.kaldıki o dediğiniz gibi spoyler için vs marşbiyel için değil uygulama,en azından bizim burada böyle.egsoz sistemlerine yönelik şimdi ailemle gezmemden geliyordum sanki bir gökgürültüsü kulagımda cınladı inanın o an irkildim belki dalgın olsa panikle kaza yapacaktım yürüyen genelev yada pavyon gibi içi benbeyaz led döşeli şahin içerisinde ellerinde bira şişeleri ile nerdeyse camdan sarkan 3 tane puşt bu sizin özgürlük düşünceniz ise ben buna karşıyım..adam akıllı tak xenonunu. marşbiyelini camlarda film kimse bir şey demez.kendi zevkiniz için başkasını düşünmüyorsanız bunun adı özgürlük olamaz sadece bencilliktir bunu yapan ben bile olsam demekki cezayı hak ediyorum.
ve sonucda onlarda insan kaldıki bu genelgeyi harfiyyen yerine getireceklerini sanmıyorum.onlar kime ceza yazacaklarını cok iyi bilir.benim tanıgığım şahsen oturup sohbet ettiğim büssürü polis arkadaş var onlarda aynı düşüncede.kaldıki daha geçen emniyet müdürlügünde trafik denetleme şube müdür yardımcısı bir abimizi ziyarete gittim oturduk motor üzerine sohbet ettik cıkışda biraz motoru alın turlayın dedim yanındaki memur müdürüm bununda plakası yok dedi bari emniyete gelirken taksaydın dedi,müdürüm hafifçe güldü bırak onlar nerde takıp çıkaracagını bilir dedi,geçenlerde gece uygulamaya girdim plaka yok nerde dedi koltugun altından cıkardım gösterdim neden takmıyorsun dedi dürüst olmak gerekirse radardan dedim egsoz sesı nasıl dedı baktı dinledi oğlum plakayı tak tak dedi ceza falan yazmadan gönderdi
Birde eklemeyi unuttuğum birşey var. Ülkede verginin vergisi alınıyor,neredeyse dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz, maaşlar hariç herşeye zam geliyor ve türlü yolsuzluk haberi görüyorken onlara ses çıkarmayıp modifiye için 'ruhsata işlettirecekler devlet bizi soyuyor' diyorsan beynine modifiye gerekiyor demektir![]()
ama bizim bazı aklı eksik insanımız öyle sanıyor cebine 3-5 koyan soluğu egsozcuda alıyor.yoksa siz haklısınız soylemek istediğinizi anladım.Modifiye Sadece O Bütün mahalleyi ayağa kaldıran egsoz değildirki
Arkadaşlar burada hepimiz aynı dili konuşuyoruz ama yine de anlaşamıyoruz.Ben sokaklarda milleti tehlikeye sokan sözde modifiyecileri savunmuyorum.Diyorum ki meccut kanunlar zaten bunların kökünü kazımaya yetiyor.Yeni çıkarılan genelde ile polise aracınızdaki en ufak ayrıntıya kadar karışma yetkisi veriliyor.Amaç modifiyecileri piyasan kazımak değil daha fazla ceza kesmek için pahane üretip milleten daha fazla para toplamak.Önümüzdeki günlerde göreceğiz şu geri zekalı apaçi şahinciler mi piyasadan siliniyor yoksa siz mi abuk subuk nedenlerden dolayı cezalar yiyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Arabada içki içmek,abuk subuk modifiyeler milletin güvenliğini tehlikeye atmanın benim özgürlük anlayışım olduğunu tam olarak hangi cümlelerimden çıkardınız?O kadar yüzlerce kelime kullanarak derdimi anlatmaya çalıştım ama anlayan yok.Bu arada merak eden varsa ben modifiyeli araçları sevmiyorum kullandığım araçların mümkün olduğunca orjinalliğini bozmamaya çalışıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
Dostum şahsen benim neye ses çıkardığımı neye ses çıkarmadığımı merak ediyorsan profilimden eski mesajlarımı inceleyebilirsin.Ben bu adamların sinsice milletin parasını cebinden almak için ve milletin özgürlüklerini engellemek için çıkardığı hiç bir kanunu desteklemiyorum.Ben sadece burada bu kanunun neden çıkarıldığını buraya defalarca yazdım ya okuyan yok yada okuyup anlayan yok.Bu kanun yüzünden aynanızda asılı araba kokusu yüzünden ceza yerseniz sonra ağlamayın.Herhalde 35. kez yazıyorum mevcut kanunlar milleti rahatsız eden arabalı kıroları trafikten uzaklaştırmaya YETİYOR.Bu son genelge ile polis arabanızdaki her istediği ayrıntaya karışma yetkisine sahip oluyor.
Bir daha şu çıkan abuk subuk kanunlar ilgili bu foruma hiç bir şey yazmayacağım burada aynı dili kanuştuğun hatta aynı görüşte olduğum insanlar bana düşman kesiliyor beni yapmadığım şeylerle suçluyorlar.Valla benim arabam yok almaya da niyetim yok arabası olan düşünsün kardeşim beni hiç ilgilendirmez.Siz çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını ceza adı altına kaptırın benim hiç umrumda olmaz.Saygılar...
Arkadaşlar burada hepimiz aynı dili konuşuyoruz ama yine de anlaşamıyoruz.Ben sokaklarda milleti tehlikeye sokan sözde modifiyecileri savunmuyorum.Diyorum ki meccut kanunlar zaten bunların kökünü kazımaya yetiyor.Yeni çıkarılan genelde ile polise aracınızdaki en ufak ayrıntıya kadar karışma yetkisi veriliyor.Amaç modifiyecileri piyasan kazımak değil daha fazla ceza kesmek için pahane üretip milleten daha fazla para toplamak.Önümüzdeki günlerde göreceğiz şu geri zekalı apaçi şahinciler mi piyasadan siliniyor yoksa siz mi abuk subuk nedenlerden dolayı cezalar yiyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:53 ----------
Arabada içki içmek,abuk subuk modifiyeler milletin güvenliğini tehlikeye atmanın benim özgürlük anlayışım olduğunu tam olarak hangi cümlelerimden çıkardınız?O kadar yüzlerce kelime kullanarak derdimi anlatmaya çalıştım ama anlayan yok.Bu arada merak eden varsa ben modifiyeli araçları sevmiyorum kullandığım araçların mümkün olduğunca orjinalliğini bozmamaya çalışıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:57 ----------
Dostum şahsen benim neye ses çıkardığımı neye ses çıkarmadığımı merak ediyorsan profilimden eski mesajlarımı inceleyebilirsin.Ben bu adamların sinsice milletin parasını cebinden almak için ve milletin özgürlüklerini engellemek için çıkardığı hiç bir kanunu desteklemiyorum.Ben sadece burada bu kanunun neden çıkarıldığını buraya defalarca yazdım ya okuyan yok yada okuyup anlayan yok.Bu kanun yüzünden aynanızda asılı araba kokusu yüzünden ceza yerseniz sonra ağlamayın.Herhalde 35. kez yazıyorum mevcut kanunlar milleti rahatsız eden arabalı kıroları trafikten uzaklaştırmaya YETİYOR.Bu son genelge ile polis arabanızdaki her istediği ayrıntaya karışma yetkisine sahip oluyor.
Bir daha şu çıkan abuk subuk kanunlar ilgili bu foruma hiç bir şey yazmayacağım burada aynı dili kanuştuğun hatta aynı görüşte olduğum insanlar bana düşman kesiliyor beni yapmadığım şeylerle suçluyorlar.Valla benim arabam yok almaya da niyetim yok arabası olan düşünsün kardeşim beni hiç ilgilendirmez.Siz çoluğunuzun çocuğunuzun rızkını ceza adı altına kaptırın benim hiç umrumda olmaz.Saygılar...