Allah nasip ederse 3 Ay sonra benimde bebeğim olacak tabiiki bende istemem uyanmasını,
Polisin işi nedir ? Vatandasın huzurunu sağlamak?Sizin benim Bebeğim 5 dk uykusuz kalsın ne olcak ? Modifiye işinden kaç tane bebek sut içiyor biliyormusunuz?
İhracatcısı
Egsoz kaynakcısı
Müzik sistemi satan firma ( Toptancı )
Müzik tesisatı döşeyen firma
işçiler
Bu açıdan hiç bbaktınızmı olaya ? Sizce 5 dk bebeklerımız uykusuz kalsın değmezmi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Dayanamadım eklemek istedim
Aklıma daha geliyor Anfi bozuldu Elektronikci tamiratından para kazanır v.s. Meslek lisesi Elektronik bölümü okudum Anfi ler yapardık Mesela Ordaki çocuklar teşfik edilse anfilere kompenantlara v.s. Belki sony ,pıoneer gibi dev bi türk şirketi olur güzel olmazmı ? Sizce Bebeklerimiz 5 dk uyansa çokmu şey kaybederiz?
Türkiye nin en büyük dertlerinden bir GARİBANİZM. Uyuyan bebek uyanmasın kardeşim, yolda yürürken serserilerin patlak egzozlerını duymak istemiyorum, yolda yürürken kıroların bangır bangır bağıran müziklerini duymak istemiyorum.Motor kullanırken makas atan şerefsizleri yolda görmek istemiyorum. Avrupa görmüş ve her daim gören insanım, bu yapılanları orada yapın bakalım başınıza ne gelecek.