Merhaba, yeni bir motorcu ve motosiklet.net'çiyim

Herkese selam.
Çoğumuz gibi ergenlik yıllarında alaylı olarak motosiklet kullanmayı öğrenmiş, JAWA laser'de ustalaşmış sonrasında jawa 250 cc ile kendi sınırlarını zorlamış biri olarak neslimin, özellikle Çukurovalı versiyonunun özelliklerini taşıyorum :)

15 yıllık motosiklet suskunluğunun ardından geçen hafta itibariyle yeni motosikletimle aranıza katıldım.

35 yaşında doktor, güneyli, yeni motosikleti ile sizlerele tanışmayı uman bir motosiklet.net üyesiyim.(Evlilik programında hissettim bir an kendimi :cherry: )

Herkese tekrar merhabalar, hepimize kazasız sürüşler, keyifli yollar diliyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi
Merhaba aramıza hoşgeldiniz hocam . Motorunuz hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin . Motorunuz nedir acaba ?

Teşekkür ederim. Hepimiz için amin diyorum temenninize.
Motosikletim Sportster XL 1200 CB

açılın baba gelmiş hoş geldin şaka bir yana araç sürücülerinin nedenini anlayamadığım tek saygı gösterdiği motor tipi kazasız belasız

162

Hoşgeldin doktor, yeniden sahalara dönmek güzel.

Hoşbulduk teşekkürler.
Acil uzmanıyım, korumalı ve korumasız sürücülerin akibetini yıllarca tecrübe ettiğimden herkese şiddetle korumasız kasksız motosiklet sürmemelerini öneriyorum.

Bu arada güneyliyim dedim ama İstanbul'da ikamet etmekteyim.

biz yankiyiz gardaş, güneylileri sevmeyiz burda.
hoşgeldin, gözüm üstünde :bounce:

Hoşbulduk teşekkürler.
Acil uzmanıyım, korumalı ve korumasız sürücülerin akibetini yıllarca tecrübe ettiğimden herkese şiddetle korumasız kasksız motosiklet sürmemelerini öneriyorum.

Bu arada güneyliyim dedim ama İstanbul'da ikamet etmekteyim.

öncelikle aramıza hoş geldiniz

motosikletiniz hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermeden binmeyi nasip etsin

hangi hastanede göre yapıyorsunuz anadolu yakası , avrupa yakası

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar