mototanda shark varımış
Oo iyiymiş, başka neler var acaba...
mototanda shark varımış
Mototon nerede, benimde yazlık ceket ve motor kotu almam lazım yada yandan fermuarlı pantalon, oradaki çeşitlere de bir bakıyım.
http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1
motorsikletim satılıktır arkadaşlar..
Abla ilan numarasını verseydin?
motorsikletim satılıktır arkadaşlar..
Abla ilan numarasını verseydin?
Bana özel sayfasının linkini vermişsin sanki.
eğleniyo muyuz gençler...??
Aprillia Pegsao- BMW F650- Kawasaki KLE500.
Sürücüleri değiştik, arçılı/artçısız/uzun yolda/şehir içinde/gaz açarak/sakin giderek bol bol denedik, yarım litre depoyu harcadık.
Ortak kanaatle sonucumuz;
-Güç, hafiflik, serilik, hız, gidon turu genişliği, yüksek manevra kabiliyeti= KLE500
-Oturaklılık, konfor, uzun yol ve artçı konforu= F650
Pegaso zaten bmwnin kopyasımıymış rotaksmıymış öyle birşey bmwden pek bir farklı yok, bmwde pegosada ağır motorlar, paralı otobana çıktımı 140 ile giderken yemek ye iç öyle söyleyim. Ama biraz hızlanayım, vites küçültüp araç sollayım diyince evde kimse yok. En azından kle kadar yok. BMW'de, amortisörün ön yüklemesimi deniyor ona bilmiyorum ama ön amortisörün hareket mesafesi neredeyse klenin yarısı kadar. Haliyle sert, 2 kişi hele iyice kapanıyor, çukuru, kasisi yutturuyor adama. Yavaşlamak gerekiyor. KLE ile 2 kişide olsa kasisten yavaşlamadan ve pek hissettirmeden geçiliyor. 'okul önündeki kasisler'
Kle'de ağırlık merkezi iskeletin ortalarında, buda muazzam manevra kabiliyeti veriyor. Bmwyi o denli yatırmak, slalomlar yapmak imkansız.
Yakı;
Pegaso tek kişi 4.5lt yaktı.
F650 2 kişi 5lt yaktırdık.
KLE500 2 kişi 5.7lt yaktırdık.
Max. hız;
Pegaso 160kmh gördük (tek kişi)
Bmw 155kmh ye sabitlenmiş gibi geçmiyordu, tek silindir yüksek surat yüksek hız kaldırmıyor.
KLE 180kmh ye 2 kişi görüyor.
Kendi motorumu övmek değil amacım, yada diğer motorların sahiplerine sataşmak, yada birileriyle sid.k yarıştırmak değil.

bu güzel bilgiler için teşekkürler ahmed de bunun amacını çözemedim açıkcası
hani bir kıstas karşılaştırma var fakat motorların ne kmleri ne modelleri belli değil
yapılan ölçümler neyi baz alınarak ve ne kadar tarafsızca yapılmış o da belirsiz bence?