DL1000 erhanın cubunf kadar olmasada şelale tabikide abi![]()
Çok elzem bir fark mı diyorsun ustam :silent: Akşama tartışalım bu mevzuyu ::cekic::
Çok elzem bir fark mı diyorsun ustam :silent: Akşama tartışalım bu mevzuyu ::cekic::
Arkadaşlar merhaba
Ankara grubunun facebook hesabı var mı buluşmalar nerede nasıl oluyor?
Dışarıdan yabancı motor sevdalısı kabul ediliyor mu ? :cherry:
Ankarada öğretmenim motorum yok ama tanışmak sohbet etmek isterim
Kazasız sürüşler
yok abi yaaa uğraş babam uğraş ön takım sökülecekse değiştirilir daha iyiben uğraşmazdım şahsen, frenleri kendi yöntemlerimle denerdim, sert, hafif, hafiften sert alıştığım gibi durabiliyorsam hiç uğraşmazdım.. zaten konu fren diski, ilk denemede belli eder ne ayaksa. hani ilk başta normal tutupta sonradan bırakma gibi birşey yapmaz. (tabi herşey düzgün kaldığı taktirde ceterus paribus)
Merhaba Ankara-Gebze arası gidilecek batıkentten çıkılacak ve hgs mız malesef yok hangi yolu kullanmam uygun olur ?

Bence garanti olması için diskleri de ayrı ayrı söküp sağa-sola çekme yapıyor mu baksın. Arka tekeri gevşetsin Soykanın damperlisi gibi "lıkırdı" yapıyor mu baksın. Her tarafına baksın, ustaya güvenmesin, WD40 forever !!
CBF 1000 ile VStrom 1000 i sonuna kadar test ettik, kıyasladık. Bir VStrom sahibi olarak üzülerek söylüyorum : CBF 1000 biraz daha üstün(Dayanıklılık hariç)...
mototanda shark varımış