[Ankara - MT]

Tabiki kasti değil.. Sadece farkında değiller :)) motorla gelecem ama yağış var gibi..saat 8 den sonra oradayım.

yok yau kasti bir tavır olduğunu zannetmiyorum.
akşam uğrayalım madem, ben de epeydir kimseyi görmedim.
akşam tatlı getirecek olanlara şimdiden teşekkür ********

Tabiki kasti değil.. Sadece farkında değiller :)) motorla gelecem ama yağış var gibi..saat 8 den sonra oradayım.

Arkadaşlar dışlanmış hissettiniz mi?
Duygularınız alabilir miyiz?
Fatih abi baklavaya dokunamayışının nedeni ortama yabancılaşman mıydı yoksa?

orayı sahiplenmek için oranın sahibi gibi davranmak lazımmış :) bunu içinde en az 8-10 defa gelmek lazımmış..birde subgrup oluşturmak lazımmış.. bu faktörler bir araya geldiği zaman dışlanmış hissetmiyorsun :)

estafirullah, "la muşkul"
o bahsedilen yabancılıksılık birlikte zaman geçiren arkadaşların daha yakın olmasıyla ilgili bir durum, albert camus okuyarak aşılabilinir :)
ekiple ilgili herhangi bir sıkıntı yok, bilakis epeydir katılmamış biri olarak benim için iyi bir buluşmaydı.
yiyemesek de ziyade olsun.
bülentcim o konuya bi ara devam edelim.
öperim.

Sorun bendeymiş ozaman abi siz haklısınız. Hislerim artık beni yanıltmaya başladı demekki, hiç yapmazdı. Belkide anlık birşeydi abi neyse, önemsenip cevap almak bile güzel saolasın.

Albert Camus-Yabancıyı 2 kere dönmüş bir adam olarak hissettiysem ne yapmam lazım peki Fatih abi :sunny:

Sorun bendeymiş ozaman abi siz haklısınız. Hislerim artık beni yanıltmaya başladı demekki, hiç yapmazdı. Belkide anlık birşeydi abi neyse, önemsenip cevap almak bile güzel saolasın.

Albert Camus-Yabancıyı 2 kere dönmüş bir adam olarak hissettiysem ne yapmam lazım peki Fatih abi :sunny:

buldun 30 sayfalık kitabı, döndürün tabi fırıl fırıl :)

Dedim tamam haklısınız, tatlı su motorcusu olmıyayım.. hafif serpinti yağmurlarda dışarı çıkayım.. Ama bugünkü yağmurda dışarı çıkmak için yüzme bilmek ve üzerimize dalgıç kıyafeti şart.. öyle yağmurlukla falan olacak iş değil.

Birde 2. motor cruiser mi, touring mi derken.. En iyisi süpermoto olacak bu gidişle..

Dün incek yolunda tam karşı yoldan gelen gri R1 li kimdi :) :) :)

dün incek yolundaydım cbf 1000 le, ama uzaktan R1 e benzetiyolar evet:)

siz siz olun yağmurda çıkmayın, resmen nahlet getirdim..yağmur sıkıntı değil oluşan göller ve o göllerden 90-100 le geçen araçların çıkarttığı dev dalgalar ve üzerinizde patlaması:)

dün incek yolundaydım cbf 1000 le, ama uzaktan R1 e benzetiyolar evet:)

siz siz olun yağmurda çıkmayın, resmen nahlet getirdim..yağmur sıkıntı değil oluşan göller ve o göllerden 90-100 le geçen araçların çıkarttığı dev dalgalar ve üzerinizde patlaması:)

Göller Yöresi'nde bu kadar göl yok.

Zaten bozuk olan şehir içi yolları yağışlı havada hiiiç çekilmiyor. Su birikintisinin ne kadar derin olduğunu tahmin etmenin zorluğu da cabası :(

su birikintilerinin derinliğini kestiremeyenlere bir ipucu;
böylesi durumlarda "kendini gerçekleştiren kehanet" kuramından hareketle çukurun derin olmadığını öngörürseniz "pygmalion etkisi" icabınca daha az derin çukurlarla karşılaşacak ve daha konforlu bir yolculuk yapacaksınız.
bir ihtimal ben bu teoriyi kıçımdan anlamış da olabilirim :)

su birikintilerinin derinliğini kestiremeyenlere bir ipucu;
böylesi durumlarda "kendini gerçekleştiren kehanet" kuramından hareketle çukurun derin olmadığını öngörürseniz "pygmalion etkisi" icabınca daha az derin çukurlarla karşılaşacak ve daha konforlu bir yolculuk yapacaksınız.
bir ihtimal ben bu teoriyi kıçımdan anlamış da olabilirim :)

Hahaha :mrgreen:

Peki 13-15 Haziran arası yapacağım gezide havanın yağışlı olmasının önüne "Plasebo Etkisi" ile geçebilir miyiz dersin? :mrgreen:

nereye geziyon la

ANKARA>Karabük>Safranbolu>Bartın>Amasra

Tersi yönde de dönüş yapmayı planlıyoruz.

Cuma akşamı Ankara'dan iki MT-07 çıkacağız. (@xismailaydin, @asomuncu) Karabük'te bir Cbr250 ile buluşacağız. (@cx571)

Pazar günü akşam Ankara'ya dönecek şekilde de dönüş saatini belirleyeceğiz.

Tabi dün ve bugün baktığım hava durumu raporlarında önümüzdeki Cuma için %50 yağış gösteriyor. Biz "yav yağmaz yağmaz" diyoruz ama görecez artık :mrgreen:

plasebo belki, en garantisi tevekkül :)

Tevekkül fabrika ayarlarımda var zaten :)

Mesela ben pek hava durumu kontrol etmem sağdan soldan. Kafayı kaldırır, gökyüzüne bakar, öyle karar veririm genelde :mrgreen:

Ki 13 Haziran Cuma akşamı da aynı taktiği kullanmayı düşünüyorum. Bu tevekkül değil de nedir? :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar