yoo!, bana düşmez ama üyelerin hemen hepsi çok düzgün karakterli insanlar.
yalnız her hafta gitmezseniz dışkapının dış maneti kadar değer bulursunuz.
Yoklama defteri falan var mı? Gelmeyenin yerine imza falan atılabiliyor mu?![]()
bugün mesela..dışlamazlar demi bizi
)
yok yau kasti bir tavır olduğunu zannetmiyorum.
akşam uğrayalım madem, ben de epeydir kimseyi görmedim.
akşam tatlı getirecek olanlara şimdiden teşekkür ********
Tabiki kasti değil.. Sadece farkında değiller) motorla gelecem ama yağış var gibi..saat 8 den sonra oradayım.
orayı sahiplenmek için oranın sahibi gibi davranmak lazımmışArkadaşlar dışlanmış hissettiniz mi?
Duygularınız alabilir miyiz?
Fatih abi baklavaya dokunamayışının nedeni ortama yabancılaşman mıydı yoksa?
estafirullah, "la muşkul"Arkadaşlar dışlanmış hissettiniz mi?
Arkadaşlar dışlanmış hissettiniz mi?
Sorun bendeymiş ozaman abi siz haklısınız. Hislerim artık beni yanıltmaya başladı demekki, hiç yapmazdı. Belkide anlık birşeydi abi neyse, önemsenip cevap almak bile güzel saolasın.
Albert Camus-Yabancıyı 2 kere dönmüş bir adam olarak hissettiysem ne yapmam lazım peki Fatih abi :sunny:
Dün incek yolunda tam karşı yoldan gelen gri R1 li kimdi![]()
![]()
![]()
dün incek yolundaydım cbf 1000 le, ama uzaktan R1 e benzetiyolar evet
siz siz olun yağmurda çıkmayın, resmen nahlet getirdim..yağmur sıkıntı değil oluşan göller ve o göllerden 90-100 le geçen araçların çıkarttığı dev dalgalar ve üzerinizde patlaması![]()
su birikintilerinin derinliğini kestiremeyenlere bir ipucu;
böylesi durumlarda "kendini gerçekleştiren kehanet" kuramından hareketle çukurun derin olmadığını öngörürseniz "pygmalion etkisi" icabınca daha az derin çukurlarla karşılaşacak ve daha konforlu bir yolculuk yapacaksınız.
bir ihtimal ben bu teoriyi kıçımdan anlamış da olabilirim![]()
Hahaha :mrgreen:
Peki 13-15 Haziran arası yapacağım gezide havanın yağışlı olmasının önüne "Plasebo Etkisi" ile geçebilir miyiz dersin? :mrgreen:
nereye geziyon la
Hahaha :mrgreen:
Peki 13-15 Haziran arası yapacağım gezide havanın yağışlı olmasının önüne "Plasebo Etkisi" ile geçebilir miyiz dersin? :mrgreen:
plasebo belki, en garantisi tevekkül![]()